ΑΘΗΝΑ: 17 φοιτητικοί σύλλογοι αποφάσισαν κατάληψη για να διαμαρτυρηθούν

Αθήνα: 17 φοιτητικοί σύλλογοι αποφάσισαν κατάληψη για να διαμαρτυρηθούν 

Καταλήψεις Σχολών/Τμημάτων: Συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσουν οι φοιτητές 17 φοιτητικών συλλόγων από Σχολές και Τμήματα της Αθήνας σήμερα στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια, ενώ παράλληλα έχουν αποφασίσει καταλήψεις των Σχολών τους.

Σε εξέλιξη είναι πορεία τους από τα Προπύλαια προς τη Βουλή. Στην Πανεπιστημίου και τους γύρω δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία.


Οι φοιτητές διαμαρτύρονται ενάντια στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τον νόμο-πλαίσιο. Μετά την κινητοποίηση θα διεξαχθεί συντονιστικό γενικών συνελεύσεων στο κάτω Πολυτεχνείο για τη διοργάνωση πανελλαδικής πανεκπαιδευτικής πορείας στο κέντρο της Αθήνας και κοινό κάλεσμα αγώνα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι που έχουν πάρει απόφαση για καταλήψεις με γενικές συνελεύσεις όπως σας ενημέρωσαν σε ζωντανή ροή τα «Φοιτητικά Νέα» είναι απο το ΕΚΠΑ το Φυσικό, Μαθηματικό, Γεωλογικό, Βιολογικό, Πληροφορική, Νομική, Ιατρική και Πολιτικών Επιστημών.

Απο το ΕΜΠ οι Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτεκτονική, Χημικοί Μηχανικοί, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, Τοπογράφοι Μηχανικοί, Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Μεταλλειολόγοι Μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί καθώς και οι Ναυπηγοί.

Αφήνουν τα μαθήματα και βγαίνουν στους δρόμους φοιτητές στη Θεσσαλονίκη

Οι Σχολές και τα Τμήματα που τελούν υπό κατάληψη – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr