Όταν ο Elon Musk είχε μετατρέψει το φοιτητικό του σπίτι σε nightclub για να πληρώνει το ενοίκιο του

Όταν ο Elon Musk είχε μετατρέψει το φοιτητικό του σπίτι σε nightclub για να πληρώνει το ενοίκιο του

Σήμερα είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο. Έχει στα χέρια του εταιρίες όπως η Tesla, η SpaceX και η SolarCity. Θέλει να πάει τον άνθρωπο στον πλανήτη Άρη- μένει να δούμε αν θα το καταφέρει. Ναι, καλά κατάλαβες. Μιλάμε για τον Elon Musk. Τώρα όμως θα δούμε κάτι διαφορετικό.

Είναι 5 «τρελά» πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις για τον διάσημο businessman σύμφωνα με report της «Vogue» και όπως αναμεταδίδει το «itspossible».


1# Κάποιες φορές κοιμάται στο εργοστάσιο της Tesla. Eχει δηλώσει ότι πάντα έχει έναν υπνόσακο στην αίθουσα συνεδριάσεων της Tesla, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τη γραμμή παραγωγής. Έτσι, εποπτεύει καλύτερα την ποιότητα των αυτοκινήτων και λύνει πιο εύκολα τα προβλήματα που προκύπτουν, μειώνοντας σημαντικά τις καθυστερήσεις.

2# Είχε μετατρέψει το φοιτητικό σπίτι του σε nightclub για να βγάζει χρήματα. Είχε πλήρη υποτροφία από το πανεπιστήμιο της Πενσυλβανία, οπότε δεν ανησυχούσε για τα δίδακτρά του. Για να βγάζει όμως τα έξοδά του και να πληρώνει το ενοίκιο του, νοίκιασε ένα σπίτι με 10 υπνοδωμάτια μαζί με το φίλο του Αντέο Ρέσι, ένα μέρος του οποίου μετέτρεψε σε κλαμπ, το οποίο μπορεί να είχε και 500 πελάτες κάθε νύχτα. Φυσικά έβαζε και εισιτήριο εισόδου.

3# Ζούσε με 1 δολάριο την ημέρα από επιλογή. Ναι, ο Musk κάποτε ζούσε για ένα μήνα με 1 δολάριο την ημέρα, τρώγοντας μόνο χοτ-ντογκς και πίνοντας χυμό πορτοκάλι. Απλά, ήθελε να δει αν μπορούσε να ζήσει με τόσα λίγα χρήματα. Όταν είδε ότι είναι εφικτό, επένδυσε ότι είχε και δεν είχε στις λαμπρές ιδέες του.

4# Είναι fan των X-Men. Eίναι φανατικός με τους X-Men, σε σημείο που να έχει δώσε στα ρομπότ της γραμμής παραγωγής της Tesla ονόματα όπως Wolverine, Storm, Vulcan και Colossus. Μάλιστα, λένε ότι το αυτοκίνητο της Tesla Model X έχει ρύθμιση “Bioweapon defense mode”.

5# Έμαθε προγραμματισμό σε 3 μέρες. Σε ηλικία 10 ετών, άρχισε η σχέση του με τους υπολογιστές με έναν Commodore Vic-20. Σύντομα, έπεσε στα χέρια του ένα βιβλίο προγραμματισμού της γλώσσας BASIC. Κανονικά ήθελες 6 μήνες για να το τελειώσεις, αλλά ο Μασκ το τελείωσε σε 3 μέρες και 2 χρόνια αργότερα πουλούσε ήδη το πρώτο του ηλεκτρονικό παιχνίδι για 500 δολάρια.

Φοιτητές, με τραπεζικές κάρτες αντί εισιτηρίων σε μετρό και λεωφορεία από την άνοιξη του 2020

Το κόστος ζωής των φοιτητών εκτός του τόπου μόνιμης κατοικίας

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr