Οδηγίες για την κατάταξη των εισακτέων στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ)

Οδηγίες για την κατάταξη των εισακτέων στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ)

Ανακοινώθηκαν την 27 Αυγ 19, από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, οι εισακτέοι στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ).

Ημερομηνία κατάταξης έχει ορισθεί η 9 Σεπ. 2019 και ώρα 07:30.


Οι επιτυχόντες κατά την κατάταξή τους στη Σχολή πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α.  Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου. 

β.  Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή βεβαίωση διαγραφής, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ΤΕΙ ή ΑΕΙ.  Η υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται μέχρι την ημέρα της Ορκωμοσίας. 

γ.  Την Αστυνομική Ταυτότητα. 

δ.  Διαβατήριο (όσοι έχουν).

ε.  Βεβαίωση από τον ασφαλιστικό φορέα, στον οποίο ανήκαν, ότι παρέδωσαν το Βιβλιάριο Υγείας-Νοσηλείας ή για τους ανασφάλιστους Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι κάτοχοι αντίστοιχου Βιβλιαρίου.

στ.  Τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), σε επίσημο έγγραφο της αρμόδιας ΔΟΥ. 

ζ.  Τον Αριθμό Στρατολογικού Μητρώου (ΑΣΜ) οι άρρενες. 

η.  Βεβαίωση ΑΜΚΑ (όσοι έχουν) ή προσκόμιση οποιουδήποτε δικαιολογητικού που αναγράφει τον ΑΜΚΑ. 

θ.  Αντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου Τράπεζας, όπου πρώτος δικαιούχος θα είναι ο-η επιτυχών-ούσα και να φαίνεται ο αριθμός και ο IBAN. 

ι.  Αριθμό μητρώου ασφαλισμένου (ΑΜΑ) ΙΚΑ (φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ή άλλο επίσημο έγγραφο του ΙΚΑ για όσους έχουν). 

ια.  Αντίγραφο-α πτυχίου-ων ξένης γλώσσας (εάν έχουν).

ιβ.  Βιβλιάριο υγείας παιδικής ηλικίας (όσοι έχουν).

Η Σχολή χορηγεί τα απαραίτητα είδη για τη διαβίωση των Σπουδαστών-στριών, όπως στολές, εσώρουχα, πυτζάμες, παντόφλες, σεντόνια κ.λπ. Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν μαζί τους επιπλέον εσώρουχα (λευκά) και προσωπικά είδη υγιεινής και καθαριότητας, καθώς και τα δικά τους αθλητικά υποδήματα.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα αγοράς διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης από το Στρατιωτικό Πρατήριο και το Κέντρο Ψυχαγωγίας Σχολής.

Για ορισμένα είδη (βαλίτσα, στολοθήκες, λουκέτα, εξοπλισμός μαχητού κ.λπ.) τα οποία αναγκαιούν αλλά δε χορηγούνται από την Υπηρεσία, απαιτείται η αγορά τους, έναντι μικρού ποσού, με την παρουσίαση στη Σχολή, για λόγους ομοιομορφίας των ειδών (λεπτομέρειες θα δοθούν με την παρουσίασή τους στη Σχολή). 

Τα κινητά τηλέφωνα επιτρέπονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον ελεύθερο χρόνο των Σπουδαστών-στριών. Δεν επιτρέπεται όμως να έχουν τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ή video. 

Η Σχολή διαθέτει ενδεικτική κατάσταση οικιών προς ενοικίαση, η οποία και μπορεί να ζητηθεί από τους Σπουδαστές-στριες ή συγγενικά τους πρόσωπα.

Την ενημερωτική σελίδα όλα τα νέα που αφορούν τις Στρατιωτικές Σχολές μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr