Φοιτήτρια είχε μετατρέψει το μπαλκόνι της σε γραφείο για την εξεταστική!

Φοιτήτρια είχε μετατρέψει το μπαλκόνι της σε γραφείο για την εξεταστική!

Η φοιτήτρια μπορεί να διάβαζε τα βράδια στο μπαλκόνι της, όμως, η παρουσία της είχε ξεσηκώσει τη γειτονιά και τον ανδρικό πληθυσμό της περιοχής της, αρκετοί εκ των οποίων ήταν συμφοιτητές της σύμφωνα με το τοπικό μέσο "patrasevents"

Ο λόγος για μία νεαρή φοιτήτρια που άθελα της αποτέλεσε το κέντρο της προσοχής στην γειτονιά της την εξεταστική περίοδο που πλέον έχει λήξει για τις περισσότερες σχολές τουλάχιστον του Πανεπιστημίου. 


Η νεαρή μη αντέχοντας τη ζέστη και διαβάζοντας όλη την ημέρα ακόμα και τα βράδια είχε βγάλει στο μπαλκόνι της έναν καναπέ, δίπλα στο τραπέζι, κατεβάζοντας ταυτόχρονα την τέντα και βάζοντας τις νύχτες ομπρέλα. Η φοιτήτρια προφανώς ήταν αποφασισμένη να περάσει όσα περισσότερα μαθήματα γινόταν, ώστε να συνεχίζει να ελπίζει για το πτυχίο της. 

Έχοντας διαμορφώσει τον χώρο του μπαλκονιού της σε γραφείο, εξασφαλίζοντας έτσι σκιά την ημέρα και δροσιά τη νύχτα ήταν ιδιαίτερα άνετη στις εμφανίσεις της, αγνοώντας προφανώς τους νεαρούς ενοίκους των γύρω πολυκατοικιών και κάνοντας σε γενικές γραμμές την γειτονιά της, εκεί κοντά στα Ψηλαλώνια, να αναστενάξει. 

Κοντά σορτσάκια, φορώντας ακόμη και μαγιό, το κορίτσι ήταν αφοσιωμένο στο διάβασμα του, περνώντας ώρες ολόκληρες στο καναπέ και στο γραφείο της, σε έναν χώρο που είχε διαμορφώσει κατάλληλα για τις ανάγκες της μελέτης της και της εξεταστικής περιόδου. 

Όμως η άνεση αυτή που είχε στα ρούχα της και οι στάσεις που έπαιρνε κάθε τόσο στο καναπέ της για να χαλαρώσει, σε συνδυασμό με ότι είχε μια εξωτερική εμφάνιση που δεν μπορούσε να περάσει εύκολα απαρατήρητη, έκανε τους γείτονες να τη βγάζουν και αυτοί στο μπαλκόνι ξαγρυπνόντας μαζί της αρκετές νύχτες της εξεταστικής περιόδου. 

Αυτή βέβαια, δεν έδωσε καμία σημασία. Δεν σήκωνε το κεφάλι της από το βιβλίο. Το θετικό είναι ότι τουλάχιστον πρέπει να πέτυχε τον στόχο της και να πέρασε αρκετά μαθήματα. Με το σπαθί του το κορίτσι. Τόσο διάβασμα έριξε. Και τόσο "φτύσιμο" σε εκείνους τους κακόμοιρους τους γείτονες...

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr