Υπουργείο Παιδείας: Πρόσκληση για τη Συμμετοχή στο Πρόγραμμα για την Κινητικότητα των Νέων Eλλάδας-Αυστραλίας «Work and Holiday Visa»

Υπουργείο Παιδείας: Πρόσκληση για τη Συμμετοχή στο Πρόγραμμα για την Κινητικότητα των Νέων Eλλάδας-Αυστραλίας «Work and Holiday Visa»

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς καλεί τους νέους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα κινητικότητας για νέους Ελλάδας-Αυστραλίας (Work and Holiday Visa) και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους αλλά δεν έχουν συμπληρώσει το 31ο , να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για τη χορήγηση της επιστολής-βεβαίωσης, η οποία περιλαμβάνει δήλωση ότι η ελληνική Κυβέρνηση έχει συναινέσει ως προς την παραμονή των Ελλήνων νέων στο Μέρος Υποδοχής (Αυστραλία) και τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την 1η Ιουλίου 2019 έως την 31η Ιουλίου 2019.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο εν λόγω πρόγραμμα καθορίζονται στο αρθ. 1 του νόμου 4353/2015 (ΦΕΚ 173 Α’). Τα δικαιολογητικά, η διαδικασία επεξεργασίας τους και οι προϋποθέσεις χορήγησης ή μη της επιστολής-βεβαίωσης, με την οποία η Ελληνική Κυβέρνηση συναινεί για την παραμονή των ελλήνων νέων στην Αυστραλία, καθορίζονται στην αριθ.212712/05.12.2017 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’4488).


Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση ή ταχυδρομικώς στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Αυτοτελές Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Αν.Παπανδρέου 37, 151 80 Μαρούσι Αττικής.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στην ηλεκτρονική σελίδα πατώντας εδώ και για την έκδοση της επιστολής-βεβαίωσης από το Αυτοτελές Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr