Υπόθεση Γιακουμάκη: Βίντεο-ντοκουμέντο με τους βασανιστές του άτυχου φοιτητή τραβηγμένο από τον ίδιο

Υπόθεση Γιακουμάκη: Βίντεο-ντοκουμέντο με τους βασανιστές του άτυχου φοιτητή τραβηγμένο από τον ίδιο

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/06) η δίκη των εννέα Κρητικών για την υπόθεση βασανισμού του άτυχου φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Κατά τη δικάσιμο, προβλήθηκε βίντεο, η λήψη του οποίου είχε γίνει μετά την αλλαγή δωματίου του Βαγγέλη στην εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής, από τον ίδιο, ο οποίος εμφανίζεται ήρεμος. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο έχουν καταγραφεί 23 περιστατικά βίαιης κακοποίησης εις βάρος του Βαγγέλη Γιακουµάκη σε διάστημα ενός έτους.


Τα μαρτύρια που περνούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Οι εννέα Κρητικοί συμφοιτητές του κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση, ενώ σημειώνεται, ότι κανείς τους δεν παρευρέθηκε σε καμία από τις ακροαματικές διαδικασίες. Σύμφωνα με το Star, οι φερόμενοι βασανιστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη του έριχναν καυτό νερό, τον χτυπούσαν, τον έφτυναν, ενώ αρκετές φορές τον κρεμούσαν από παράθυρα.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 25 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, με τις αγορεύσεις των συνηγόρων και την πρόταση του Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ίδια πηγή, η έκδοση της απόφασης αναμένεται μέχρι το τέλος Ιουνίου και συγκεκριμένα έως τις 28 του μήνα.

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Βίντεο ντοκουμέντο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr