14ο Βήμα Μεταπτυχιακού Φοιτητή

14ο Βήμα Μεταπτυχιακού Φοιτητή

Η Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ διοργανώνει την Παρασκευή 12/4/2019 στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace το 14ο κατά σειρά «Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή».

Το θέμα της εκδήλωσης έχει τίτλο:


Το επόμενο βήμα στην είσοδο στην αγορά εργασίας 

Στο α΄ μέρος της εκδήλωσης οι ομιλητές θα συζητήσουν με τους φοιτητές για τις ευκαιρίες που παρέχονται για την γνωριμία με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και στο β’ μέρος της εκδήλωσης οι φοιτητές θα γνωρίσουν ποιες είναι οι δράσεις που μπορούν να στηρίξουν την νεανική απασχολησιμότητα και θα ενημερωθούν για τις δεξιότητες που είναι απαραίτητο να κατέχουν στην σύγχρονη αγορά εργασίας ενώ μέσα από ένα καινοτόμο ψυχομετρικό εργαλείο υπό την μορφή παιχνιδιού,παρεχόμενο από την Owiwi, θα ανακαλύψουν τα δικά τους soft skills.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ξενάγηση στο Εργοστάσιο 14:00-15:00 στην εκπαιδευτική έκθεση μετεωρολογίας «ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ».

Το «Βήμα» είναι ένας θεσμός που δημιουργήθηκε το 2002 στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση των αυριανών στελεχών της οικονομίας για τις συνθήκες που επικρατούν στον κόσμο των επιχειρήσεων, αλλά και στη διεθνή αγορά. Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 100 φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Anatolia College και το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και άλλων Πανεπιστημίων της ευρύτερης περιοχής.

Ο τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης θα είναι αρχικά το ξενοδοχείο Mediterranean Palace και στη συνέχεια το εργοστάσιο του Ομίλου ΤΙΤΑΝ στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή Ευκαρπίας. 

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή (πατώντας εδώ) μέχρι την Πέμπτη 11/04/2019.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr