Αναστάτωση προέκυψε στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου

Αναστάτωση προέκυψε στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου

Στην Πρέβεζα την ώρα του σεισμού υπήρξε αναστάτωση και στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου σχολή πλοιάρχων όπου φοιτούν και παιδιά από την Αιτωλοακαρνανία.

Οι φοιτητές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου σχολή πλοιάρχων την ώρα του σεισμού πήραν εντολή να μείνουν εκτός θαλάμων μέχρι νεότερης ενημέρωσης. 


Ο Λιμενικός που βρίσκονταν στην πύλη μαζί με τον Διοικητή έκαναν έλεγχο για την κατάσταση του κτιρίου, ενώ σε κάποιους θαλάμους δεν υπήρχε ρεύμα λόγω κάποιας βλάβης που προκλήθηκε από τον σεισμό.

Ο Διοικητής ενημέρωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας διότι λίγο έλειψε να αναβληθεί η προγραμματισμένη εξεταστική καθώς οι φοιτητές ήταν έξω στο κρύο από τις 4.30 το πρωί και στις 8.00 θα έδιναν μάθημα.

Υπήρξε μια αναστάτωση μέσα στους θαλάμους καθώς έπεφταν αντικείμενα από παντού, πράγμα επικίνδυνο ειδικά για όσους κοιμόντουσαν στα πάνω κρεβάτια στους θαλάμους.

Δεν υπήρχαν τραυματισμοί και τελικά η εξεταστική διενεργήθηκε κανονικά αφού οι φοιτητές παρ’όλη την ταλαιπωρία πήγαν να γράψουν το μάθημά τους, αναφέρει η εφημερίδα "Συνείδηση".

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr