ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ-καρέ η επίθεση στην φοιτήτρια στην Κρήτη - ΣΟΚ προκαλούν οι εικόνες!

Καρέ-καρέ η επίθεση σε φοιτήτρια στην Κρήτη - ΣΟΚ προκαλούν οι εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλούν οι ιδιαιτέρως σκληρές εικόνες από το βίντεο κλειστού κυκλώματος που κατέγραψε άγρια επίθεση σε βάρος φοιτήτριας στη Νέα Χώρα Χανίων.

Θύμα άγριας επίθεσης και ξυλοδαρμού έπεσε μια νεαρή φοιτήτρια στα Χανιά τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας των Χριστουγέννων.


Οι εικόνες από το βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που δόθηκαν στην δημοσιότητα, δείχνουν τον άγνωστο που φορά κουκούλα να επιτίθεται με βιαιότητα στην ανυποψίαστη αρχικά κοπέλα και να την ξυλοκοπεί.

Η φοιτήτρια προσπάθησε να αντιδράσει σθεναρά με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.  

Η αποκάλυψη πάντως της επίθεσης, προκαλεί έντονη ανησυχία και προβληματισμό καθώς έρχεται να προστεθεί στο περιστατικό της Κυριακής, κατά το οποίο άνδρας επιτέθηκε σε μία φοιτήτρια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, πάλι στην ίδια περιοχή της Νέας Χωρας.

Ακολουθεί σκηνή βίας

Η κοπέλα προσπάθησε να αντιδράσει σθεναρά με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Οι Αρχές στα Χανιά ανησυχούν ιδιαίτερα για το περιστατικό καθώς είναι το δεύτερο που συμβαίνει μέσα σε λίγες ημέρες. Το τελευταίο περιστατικό επίθεσης σημειώθηκε τις πρώτες ώρες της Κυριακής (13/1), στην είσοδο πολυκατοικίας, όταν μια φοιτήτρια που επέστρεφε σπίτι της, δέχτηκε την επίθεση αγνώστου που προσπάθησε να της κλείσει το στόμα.

Η κοπέλα κατάφερε και έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι περίοικοι οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε στο σκοτάδι.

Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο με δύο περιπολικά και ερευνούν και όλες τις κάμερες κλειστού κυκλώματος για να βρεθούν τυχόν καταγραφές

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr