Επίθεση δέχτηκε φοιτήτρια στην Κρήτη

Επίθεση δέχτηκε φοιτήτρια στην Κρήτη

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές Αρχές της Κρήτης μετά από επίθεση που δέχτηκε φοιτήτρια στα Χανιά από άγνωστο στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα Κυριακής στις 3:30 με τον άγνωστο να επιτίθεται στη νεαρή γυναίκα προσπαθώντας να της κλείσει το στόμα. Η φοιτήτρια κατάφερε να αντιδράσει απομακρύνοντας το χέρι του δράστη και να βάλει τις φωνές, γεγονός που κινητοποίησε τους ενοίκους της πολυκατοικίας.  Ο δράστης ωστόσο διέφυγε τρέχοντας.  


Σύμφωνα με το zarpanews, πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες στην ίδια πολυκατοικία καθώς στα τέλη Δεκεμβρίου, πιθανότατα το ίδιο άτομο, όπως προκύπτει από τις περιγραφές, είχε επιτεθεί με τον ίδιο τρόπο σε 26χρονη κοπέλα, ακριβώς στο ίδιο σημείο, σπρώχνοντάς την στο εσωτερικό της πολυκατοικίας, μπροστά από το ασανσέρ. 

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Ενώ η κλοπή θεωρείται απίθανη, γιατί είχε την ευκαιρία και στις δύο περιπτώσεις να αρπάξει τις τσάντες των γυναικών, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι επιθέσεις να είχαν σεξουαλικό κίνητρο.

Ένοικοι της πολυκατοικίας που περιγράφουν τα περιστατικά, ζητούν άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης αλλά και αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή καθώς καταγγέλλουν πως έχουν συμβεί τουλάχιστον δύο ακόμα περιστατικά σε κοντινά σημεία. 

«Είχα μόλις μπει στην πολυκατοικία, τρία λεπτά πριν και είχα μόλις κλειδώσει την πόρτα μου, όταν άκουσα φρικτά ουρλιαχτά. Πραγματικά νόμιζα ότι το σκοτώνουν το κορίτσι. Άρχισα να χτυπάω την πόρτα μου δυνατά για να τρομάξει ο δράστης και να φύγει και φώναζα ότι καλώ την Αστυνομία. Όντως πήρα την Αστυνομία και ήρθαν πάρα πολύ γρήγορα» αναφέρει η ένοικος της πολυκατοικίας που ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο δράστης σύμφωνα με τις περιγραφές που έκανε το θύμα στην αστυνομία είναι «είναι κοντός, πολύ αδύνατος, αποστεωμένος, με βαθουλωμένα μάγουλα, με μούσια». Η περιγραφή της νεαρής συμπίπτει μ' εκείνη της 26χρονης που είχε πέσει επίσης θύμα επίθεσης του αγνώστου άνδρα. 

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία με τρία περιπολικά και πήρε λεπτομερείς καταθέσεις από όλους τους ενοίκους. Η αστυνομία ήδη διενεργεί έρευνες για την εξιχνίαση του πρώτου περιστατικού, με την αξιοποίηση και υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr