Σε ποια Τμήματα δεν θα γίνουν μαθήματα την Τετάρτη (09/01)

Σε ποια Τμήματα δεν θα γίνουν μαθήματα την Τετάρτη (09/01)

Κλειστά παρέμειναν χθες Τρίτη (08/01), κατόπιν σχετικών αποφάσεων αρκετά Τμήματα (δείτε εδώ) των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Για σήμερα Τετάρτη (09/01) αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία σε όλα τα Τμήματα του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΤΕΙ ΑΜΘ).


Η Φιλοσοφική Σχολή σύμφωνα με την Κοσμητεία δεν θα λειτουργήσει σήμερα Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019, επειδή η πρόσβαση σε αυτήν εξακολουθεί να μην είναι ασφαλής.

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε πριν από λίγο στους φοιτητές εκτάκτως ότι «Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και των δυσκολιών μετακίνησης των φοιτητών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς παρακαλούνται οι διδάσκοντες όπως διευκολύνουν την αναπλήρωση των μαθημάτων που είναι προγραμματισμένα για σήμερα Τετάρτη 9/1/2019. Το βράδυ θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για την διεξαγωγή των μαθημάτων αύριο Πέμπτη, αναλόγως των καιρικών συνθηκών.»

Tο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης λόγω σφοδρής χιονόπτωσης και παγετού αποφάσισε για σήμερα Τετάρτη 09-01-2019 την αναστολή λειτουργίας του Ιδρύματος.

Για το Πανεπιστήμιο Κρήτης σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον Αντιπρύτανη Προσωπικού και Φοιτητικής Μέριμνας, Αναπληρωτή Καθηγητή Κωνσταντίνο Σπανουδάκη, τα Τμήματα στο Ρέθυμνο λειτουργήσουν κανονικά. 

Στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αναστάλθηκε η εκπαιδευτική και διοικητική του λειτουργία του Ιδρύματος λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης στην πανεπιστημιούπολη και τις δυσκολίες στις μετακινήσεις προς το Ίδρυμα.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ενημέρωσε τους φοιτητές του πριν από λίγο ότι διακόπτεται το διδακτικό έργο λόγω καιρικών συνθηκών σήμερα, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 από ώρα 15:00 και μετά.

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν λειτούργησαν σήμερα το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και το ΤΕΦΑΑ Σερρών.

Στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ: «Επειδή υπάρχουν ακόμα σημεία στην Πανεπιστημιούπολη, όπου οι δρόμοι έχουν πάγο και δυσκολεύουν την πρόσβαση στους χώρους της Σχολής - καθώς η θερμοκρασία στην περιοχή μάλλον δεν θα ξεπεράσει τους 2-3 βαθμούς Κελσίου μέχρι αύριο (9/1) το πρωί στις 9:00 και τα σημεία αυτά θα παραμείνουν επικίνδυνα - για λόγους ασφαλείας στη μετακίνηση τόσο των των φοιτητών όσο και του προσωπικού της Σχολής, αύριο Τετάρτη 9/1: (1) Δεν θα γίνουν μαθήματα στα Τμημάτα της ΣΘΕ το δίωρο 09:00-11:00 (2) Οι Γραμματείες των Τμημάτων της ΣΘΕ και της Κοσμητείας θα ανοίξουν στις 11:00. (3) Η Βιβλιοθήκη της ΣΘΕ θα ανοίξει στις 11:00.»

Λόγω της αναμενόμενης σφοδρής κακοκαιρίας, στην Εύβοια και τη Βοιωτία, όπως αυτή προκύπτει από τις προγνώσεις των ειδικών, ΔΕΝ θα διεξαχθούν τα μαθήματα, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, στα Ψαχνά και τη Θήβα, την Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019.

Το άρθρο ανανεώνεται με κάθε νέα ενημέρωση!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr