Ημέρες καριέρας για νέους ερευνητές στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Ημέρες καριέρας για νέους ερευνητές στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση για τις Ημέρες Καριέρας (27 και 28 Νοεμβρίου) για νέους ερευνητές στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών.

Στο πάνελ για τις πολιτικές και τα προγράμματα για τη συγκράτηση ανθρώπινου δυναμικού συμμετείχε και ο Ειδικός Γραμματέας ΤΕΠ του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, Γ. Ιωαννίδης.


Οι Ημέρες Καριέρας για νέους ερευνητές συνεχίζονται και στις 28 Νοεμβρίου και έχουν ως στόχο να φέρουν σε επαφή ερευνητές υψηλών προσόντων με εκπροσώπους επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών που ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν και να επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας.

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στο πλαίσιο της διασύνδεσης της ερευνητικής του δραστηριότητας με την αγορά εργασίας και την κοινωνία οργανώνει στις 27 και 28 Νοεμβρίου "Ημέρες καριέρας" για νέους ερευνητές με στόχο να φέρει σε επαφή ερευνητές υψηλών προσόντων με εκπροσώπους επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών που ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν και να επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας.

Το διήμερο αυτό οι ερευνητές που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές προοπτικές του τομέα τους, να γνωριστούν και να συζητήσουν με έμπειρα στελέχη της αγοράς και πιθανούς εργοδότες και να διερευνήσουν τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών μέσω προσωπικών συνεντεύξεων. 

Oι εγγραφές για τις συναντήσεις της πρώτης ημέρας με τις εταιρείες και τους φορείς έχουν κλείσει. Οι ομιλίες και των 2 ημερών είναι ανοικτές στο κοινό.

Πρόγραμμα: http://www.eie.gr/nhrf/news/2018/27-28_11_2018_CareerDays_Programme.pdf

Ζωντανή μετάδοση στη διεύθυνση: http://media.ekt.gr/live

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr