ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Ηθικοί αυτουργοί οι κ. Γαβρόγλου και Παρασκευόπουλος

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Ηθικοί αυτουργοί οι κ. Γαβρόγλου και Παρασκευόπουλος

Για μια ακραία μειοψηφία με φασίζουσες αντιλήψεις και παράνομες πρακτικές κάνει λόγο σε ανακοίνωσή η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με αφορμή τον εγκλωβισμό καθηγητών από φοιτητές στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ.

Προσθέτει δε ότι ηθικοί αυτουργοί όλων αυτών των κρουσμάτων είναι οι κύριοι Γαβρόγλου και Παρασκευόπουλος.Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τονίζει τα εξής:


«Είναι γνωστό σε όλους ότι μια ακραία μειοψηφία των φοιτητών, η οποία διακατέχεται από φασίζουσες αντιλήψεις και παράνομες πρακτικές, θεωρεί ότι μπορεί να επιβάλει τα αιτήματα της στις πανεπιστημιακές αρχές. Είναι όλοι αυτοί που με τσαμπουκά θέλουν να μετατρέψουν τα πανεπιστήμια μας σε "κοινωνικά στέκια" των Εξαρχείων. Βέβαια, ηθικοί αυτουργοί όλων αυτών των κρουσμάτων είναι οι κύριοι Γαβρόγλου και Παρασκευόπουλος.

Όσο και αν επιδιώκουν να προκαλέσουν το χάος, οι προσπάθειές τους είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Σύσσωμος ο φοιτητικός κόσμος τάσσεται υπέρ του εκσυγχρονισμού των πανεπιστημίων, εκεί που κανένας Ρουβίκωνας δεν θα έχει ούτε λόγο για όσα συμβαίνουν ούτε οργανωμένο ορμητήριο.

Έχουμε κουραστεί πλέον μέρες όπως η σημερινή να θεωρούνται κανόνας. Και είναι επιτέλους ώρα αυτές οι μέρες να αποτελέσουν παρελθόν, όπως γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, με την κατάργηση του ασύλου και τη θεσμοθέτηση φύλαξης των πανεπιστημιακών χώρων».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr