Κατήγγειλαν τον Καθηγητή του ΤΕΙ από το 2004 - Οι φοιτητές είχαν πραγματοποιήσει κατάληψη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατήγγειλαν τον Καθηγητή του ΤΕΙ από το 2004 - Οι φοιτητές είχαν πραγματοποιήσει κατάληψη (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φοιτητές στο ΤΕΙ Σερρών ήδη από το 2004 ήξεραν για το τι ζητούσε ο καθηγητής απο τους φοιτητές και τις φοιτήτριες. Στους μέν ζητούσε χρήματα για να περάσουν το μάθημα, χρήματα που καταβάλονταν σε φροντιστήρια που συμμετείχαν στην κομπίνα που είχε στήσει, στις δε κοπέλες ζητούσε ραντεβού...και βλέπουμε.

Στο βίντεο απο τον τηλεοπτικό σταθμό Δίκτυο Σερρών, υπάρχουν δηλώσεις φοιτητών από τις κινητοποιήσεις το 2004 που έχουν προχωρήσει σε κινητοποίηση και αποκλεισμό της εισόδου στο ΤΕΙ λόγω της αντεκπαιδευτικής στάσης και συμπεριφοράς του συγκεκριμμένου καθηγητή. Οπως δηλώνουν τότε οι φοιτητές «υπάρχουν καταγγελίες οτι παρενοχλεί σεξουαλικά τις φοιτήτριες για να περάσουν τα μαθήματα», ζητάει χρήματα από άλλους, ενώ «καλεί στο γραφείο του τις φοιτήτριες, βγαίνουν έξω μαζί και μετά το γυρνάει εκεί που θέλει αυτός». Στα αγόρια, λέγανε τότε οι φοιτητές ζητάει λεφτά για να περάσουν το μάθημα.


Στο βίντεο τότε υπήρχαν και δηλώσεις του καθηγητή ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες και λέει δεν υπάρχει καμία απόφαση του Συλλόγου.«Τώρα αν κάποιοι τώρα για ίδιους λόγους ακολουθούν μια άλλη συμπεριφορά η κάνουν άλλου είδους προτάσεις, δεν μπορώ να σας απαντήσω. Εγω δεν άκουσα κάτι τέτοιο» λέει στις δηλώσεις του στο ΔΙΚΤΥΟ ο καθηγητής.

Οπως προκύπτει απο το αποκαλυπτικό βίντεο, με τις δηλώσεις τότε των φοιτητών, φοιτητές και καθηγητές συναντήθηκαν με τον καθηγητή και συζήτησαν το θέμα και αποφασίστηκε να μην υπάρξει καμία ενέργεια αλλά να περιμένουν την έμπρακτη αλλαγή συμπεριφοράς του καθηγητή με το περουκίνι. Γεγονός που σημαίνει οτι και οι καθηγητές ήξεραν τις καταγγελίες και σιώπησαν.

Το βίντεο απο το Δίκτυο Σερρών με τις δηλώσεις τότε των φοιτητών και του καθηγητή:

Αυτός είναι ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών που συνελήφθη! - Τι καταγγέλλουν φοιτήτριες

Η στιγμή που φοιτητές αποδοκιμάζουν τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών που χρηματιζόταν! Βίντεο ντοκουμέντο!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr