Έστησε δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών μέσα σε δωμάτιο φοιτητικής εστίας!

Παράνομος μετανάστης έστησε δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών μέσα από δωμάτιο φοιτητικής εστίας!

Στο πανεπιστήμιο της Πάτρας, συνελήφθη ένας αλλοδαπός ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια, είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών με πελάτες κυρίως φοιτητές. 

Επί τρία χρόνια τουλάχιστον, του είχε παραχωρηθεί από άλλο φοιτητή, ένα δωμάτιο μέσα στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών και από εκεί, εκμεταλλευόμενος και το άσυλο, διακινούσε ναρκωτικά σε φοιτητές αλλά και σε χρήστες της πόλης.


Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 35χρονο Αλβανό, ο οποίος στην κυριολεξία είχε ανοίξει κανονικό υποκατάστημα διακίνησης ναρκωτικών μέσα στην καρδιά της φοιτητικής κοινότητας.

Οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών μετά από πληροφορίες και διακριτική παρακολούθηση, ζήτησαν την άδεια των πρυτανικών αρχών και τον έπιασαν στα πράσα, έξω από τη φοιτητική εστία.

Στην κατοχή του είχε μικροποσότητα χασίς συσκευασμένη σε δώσεις, που σκόπευε να πουλήσει, ενώ πολύ μεγαλύτερη ποσότητα εντοπίστηκε μέσα στο δωμάτιό του.

Όπως διαπιστώθηκε ο Αλβανός ήταν παράνομα στη χώρα μας όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ο εισαγγελέας του άσκηση δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr