Καθηγητής ΤΕΙ ζητούσε χρήματα και ερωτική συνεύρεση από τους φοιτητές του για να τους πέρασει στο μάθημα!

Καθηγητής ΤΕΙ ζητούσε χρήματα και ερωτική συνεύρεση από τους φοιτητές του για να τους πέρασει στο μάθημα!

Καταγγελίες Φοιτητών: Σοκαρισμένη η Εκπαιδευτική κοινότητα και έντονες αντιδράσεις από την αποκάλυψη ότι καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών (ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας) έβαζε δύσκολα θέματα στις εξετάσεις για να κόβει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του και στην συνέχεια να τους ζητάει ανταλλάγματα για να τους πέρασει στα μαθήματα.

Μάλιστα παρέπεμπε σε συγκεκριμένους φροντιστές τους φοιτητές που έκοβε και στη συνέχεια εισέπραττε το μεγαλύτερο μέρος των διδάκτρων που κατέβαλλαν.


Στις καταγγελίες οι φοιτητές αναφέρουν ότι ελάμβαναν 250 ευρώ για να τους περνάνε ένα μάθημα σε κάθε εξεταστική. Δεν λείπουν οι καταγγελίες από φοιτήτριες σύμφωνα με τις οποίες ζητούσε ως αντάλλαγμα να συνάψουν ερωτικές σχέσεις μαζί του για να τις πέρασει στα μαθηματα.

Οι καταγγελίες αυτές έχουν γίνει εδώ και καιρό ωστόσο η ΕΔΕ που διενεργήθηκε δεν κατέληξε σε συμπεράσματα που θα μπορούσαν να σταματήσουν τη δράση του καθηγητή.

Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες ο ίδιος συνέχισε να προκαλεί με τη συμπεριφορά του ακόμη και κατά το διάστημα που ήταν σε εξέλιξη η ένορκη διοικητική εξέταση.

Σήμερα το μεσημέρι άνδρες του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στα γραφεία του στο ΤΕΙ Σερρών και στη συνέχεια τον συνέλαβαν.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της ακουστικό υλικό από μαγνητοφωνημένες συνομιλίες.

Μάλιστα ο καθηγητής μεταφέρθηκε και κρατείται στο τμήμα εσωτερικών υποθέσεων στη Θεσσαλονίκη αναφέρει η Εφημερίδα Μακεδονία.

*Σε ανάλογες περιπτώσεις, οι φοιτητές δεν θα πρέπει να διστάσουν να καταγγείλουν το γεγονός.

Τι λένε Φοιτητές του ΤΕΙ, δείτε βίντεο ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr