Φοιτητής σκότωσε την αδελφή του και αυτοκτόνησε!

Πριν Λίγο: Φοιτητής Ιατρικής σκότωσε την 11χρονη αδελφή του και αυτοκτόνησε 

Δραματικές διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση με τον άνδρα που είχε κλειστεί στο φλεγόμενο διαμέρισμα στο Άργος και πυροβόλησε την ετεροθαλή αδερφή του ενώ στη συνέχεια φέρεται να αυτοκτόνησε. 

Ο γιατρός -μικροβιολόγος στο Αστρος Κυνουρίας - έχει ξαναπαντρευτεί και έχει αποκτήσει με την αισθησιολόγο σύζυγό του, ένα κοριτσάκι ηλικίας 11 ετών.


Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 3.00 το μεσημέρι, όταν ο νεαρός άνδρας μπήκε στο διαμέρισμα που ζούσε η ετεροθαλής 11χρονη αδερφή του μαζί με τη μητέρα της και για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκαν.

Αρχικά είχε μεταδοθεί πως ο δράστης ήταν 20 ετών, αλλά νεότερα στοιχεία αναφέρουν πως ήταν 29 και φοιτητής ιατρικής.

Άγνωστο για ποιο λόγο, ο φερόμενος ως δράστης τα έβαλε με το παιδί και βγήκε εκτός εαυτού. Αρχικά, έβαλε φωτιά στη μεζονέτα πολυκατοικίας κοντά στο 4ο δημοτικό σχολείο του Άργους, όπου κατοικούν.

Η μητέρα, καλούσε σε σε βοήθεια, γείτονες που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική για την πυρκαγιά ενώ μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουγαν πυροβολισμούς και έβλεπαν έναν οπλισμένο άνδρα. 

Στη συνέχεια, ο δράστης πυροβόλησε πρώτα το κοριτσάκι και εξακολούθησε να ρίχνει πυροβολισμούς στον αέρα, εμποδίζοντας τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες που πήγαν για να κάνουν κατάσβεση. 

Έπειτα έδωσε τέλος στη ζωή του στην σοφίτα του σπιτιού, όπου κλειδώθηκε και αυτοκτόνησε.  Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 29χρονο νεκρό ενώ έπειτα από λίγη ώρα, η 11χρονη η οποία είχε βρεθεί σοβαρά τραυματισμένηγ υπέκυψε στα τραύματά της.

Στο σημείο της τραγωδίας παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις καθώς αναμένεται ο ιατροδικαστής.

Τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας διερευνώνται από την αστυνομία.

Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο, μέσα από το διαμέρισμα ακούγεται καβγάς του δράστη και της θετής μητέρας του.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr