Δωρεάν Σπουδές Ιατρικής για όλους τους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Δωρεάν Σπουδές Ιατρικής για όλους τους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης/New York University ανακοίνωσε στις 16 Αυγούστου 2018 ότι θα προσφέρει δωρεάν φοίτηση σε όλους τους φοιτητές που σπουδάζουν ή που θα σπουδάσουν μελλοντικά στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου.

Η κάλυψη των διδάκτρων τα οποία ανέρχονται στα $55.000 - €47.300 θα ισχύσει για όλους τους φοιτητές Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση ή τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις.


«Οι υποτροφίες μας για πλήρεις σπουδές κατέστησαν δυνατό για σημαντικούς γιατρούς να επιλέξουν ειδικότητα βασισμένοι στο ταλέντο και τις κλίσεις τους ώστε να υπηρετήσουν καλύτερα τις κοινότητες που το είχαν ανάγκη περισσότερο, αλλά και πιο εύκολα να στοχεύσουν σε καινοτομίες που βελτιώνουν το πώς φροντίζουμε τους ασθενείς», ανέφερε το NYU School of Medicine στην ιστοσελίδα του.

Το NYU εκτιμάται ότι θα χρειαστεί περί τα 600 εκατ. δολ. για να χρηματοδοτήσει αυτό το πρόγραμμα στο διηνεκές. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 450 εκατ. δολ.

Έτσι το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης καθίσταται έτσι το πρώτο Πανεπιστήμιο στην Αμερική που κάνει μία τέτοια κίνηση, όσον αφορά στις 10 κορυφαίες Ιατρικές Σχολές της Αμερικής.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Δωρεάν Σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, μπορείτε να δείτε εδώ.

SOS: Ενημέρωση για όλα τα Μεταπτυχιακά: Την ενημερωτική σελίδα για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για κάθε νέα προκήρυξη Μεταπτυχιακού στην Ελλάδα (ΔΩΡΕΑΝ ή με Δίδακτρα), πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr