Φωτογραφία - ντοκουμέντο που δείχνει δολοφονία του άτυχου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου

Φωτογραφία - ντοκουμέντο που δείχνει δολοφονία του άτυχου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με το θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου - Φωτογραφία - ντοκουμέντο «δείχνει» πως ο άτυχος φοιτητής δολοφονήθηκε - Τι υποστηρίζει η μητέρα του.

Φως στην υπόθεση του θανάτου του άτυχου φοιτητή στην Κάλυμνο αναμένεται να ρίξει φωτογραφία - ντοκουμέντο που «δείχνει» πως ο φοιτητής του ΕΜΠ Νίκος Χατζηπαύλου έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας. 


Στην εικόνα που έφερε στη δημοσιότητα το Star, φαίνεται πως υπάρχουν σημάδια στον καρπό του άτυχου φοιτητή. Σημάδια, που όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς του, δεν είχε πριν από το θάνατό του.

«Ο γιος μου δέθηκε και σύρθηκε»

Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτει η μητέρα του, Ιωάννα Χατζηπαύλου. Μιλώντας στο Star, ανέφερε πως οι δράστες τον χτύπησαν και τον έδεσαν. «Ίσως για να μπορέσουν να τον σύρουν», καθώς, όπως εκτιμά «δεν ήταν εύκολο στα βράχια να τον κουβαλήσουν».

«Τρέλα, το μωρό μου. Λες κι ήταν κανένα σκυλί πεταμένο. Αυτή την αίσθηση έχω. Όταν έμαθα γι αυτό το σημάδι είπα ότι έγινε από σχοινί» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του.

Η φωτογραφία - ντοκουμέντο από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Χατζηπαύλου  αποτυπώνει ξεκάθαρα ένα περιμετρικό μαύρο σημάδι στον καρπό στο δεξί του χέρι. Σημάδι, το οποίο, σύμφωνα με τη μητέρα του δεν υπήρχε πριν από το θάνατό του. 

Οι δικοί του άνθρωποι αποκλείουν το σημάδι να είχε γίνει από τα κομποσχοίνια που φορούσε, καθώς ήταν εξαιρετικά χαλαρά και στα δύο του χέρια, όπως δείχνει και η φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν από το θάνατό του. 

«Είναι σίγουρο ότι το παιδί είχε δεθεί» 

«Είναι σίγουρο ότι το παιδί είχε δεθεί. Φαίνεται καθαρά από τη φωτογραφία», υπστήριξε ο θείος του άτυχου φοιτητή, Γιάννης Παπαρουσάκης.

«Τα σημάδια δεν μπορούν να αμφισβητηθούν»

«Το παιδί χτυπήθηκε, σύρθηκε, κρύφτηκε και στη συνέχεια εναποτέθηκε η σορός του στο συγκερκιμένο χώρο, όπου είχαν περάσει πάρα πολλοί άνθρωποι» είπε στο Star, ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας, ενώ μιλώντας για το σημάδι που έχει στο χέρι του ο Νίκος Χατζηπαύλου τόνισε πως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. «Είναι τόσο καθαρό που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση αυτό να αμφισβητηθεί» είπε συγκεκριμένα. 

«Δεν φορούσε τίποτα στα χέρια του που να δικαιολογεί το αιμάτωμα»

«Δεν φορούσε ούτε ρολόι, ούτε κάποιο άλλο αντικείμενο, το οποίο να δικαιολογεί αυτό το αιμάτωμα» ανέφερε, ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας, Γιώργος Τσούκαλης.

Η φωτογραφία - ντοκουμέντο έχει κατατεθεί ήδη στον εισαγγελέα Κω. 

Τι συνέβη τελικά στον άτυχο φοιτητή; Φως στην υπόθεση ίσως να ρίξει η φωτογραφία - ντοκουμέντο. Το νέο στοιχείο που ενισχύει πλέον το σενάριο ότι ο άτυχος φοιτητής δολοφονήθηκε. 

Προσοχή: Σκλήρη εικόνα

Δείτε το σχετικό Ρεπορτάζ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr