Επεισόδιο με καταστηματάρχη και φοιτητή - Του «έχωσε» την πιρούνα στο λαιμό!

Επεισόδιο με καταστηματάρχη και φοιτητή - Του «έχωσε» την πιρούνα στο λαιμό!

Το περιστατικό συνέβη σε πασίγνωστο κατάστημα στην οδό Ηφαίστου στην Πάτρα.

Ο φοιτητής ζήτησε δουλειά στον καταστηματάρχη και εκείνος του είπε να έρχεται για τρεις ώρες. Όμως τελικά απεδείχθη πως τον χρειαζόταν πολύ περισσότερο. Έτσι τον κρατούσε 5 και 6 ώρες! Η εβδομάδα πέρασε, έφθασε η Παρασκευή 23 Μαρτίου, και τότε ο νεαρός ζήτησε ενημέρωση από το αφεντικό του για το αν θα τον χρειαζόταν στην διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ώστε να ενημερώσει την οικογένειά του πως θα παραμείνει στην Πάτρα.


Εκείνος του ζήτησε να του τηλεφωνήσει το Σάββατο και όντως ο νεαρός το έπραξε. Αλλά και τότε εισέπραξε την απάντηση πως… «θα τον καλούσε εκείνος την Κυριακή». Η Κυριακή πέρασε, ο φοιτητής θα έπρεπε να γνωρίζει τι θα κάνει την περίοδο του Πάσχα και ξανατηλεφώνησε. Για να λάβει την ίδια απάντηση «θα σε πάρω εγώ αύριο»!

Εφθασε η Δευτέρα, και πάλι καμία ενημέρωση και τότε ο φοιτητής ξαναπήρε τηλέφωνο. Το αφεντικό του είπε με αυστηρό ύφος πως «δεν θέλει να τον ενοχλούν» και τότε ο φοιτητής πήγε στο κατάστημα για να ενημερωθεί σύμφωνα με το dete.gr…

«Θα ήθελα να ξέρω αν θα με κρατήσετε, αλλιώς να με πληρώσετε για τις ώρες που έκανα και να φύγω» του είπε ευγενικά για να λάβει «κάθετη απάντηση» πως… τον είχε δοκιμαστικά και πως… δεν του χρωστάει μία. Ο νεαρός αντέδρασε και τότε ο καταστηματάρχης τον έβρισε! Προς στιγμήν ο φοιτητής έφυγε, όμως αντιλαμβανόμενος και σκεπτόμενος καλά όσα είχε αντιμετωπίσει και φυσικά με το «βρισίδι»… κερασάκι στην τούρτα, αποφάσισε να επιστρέψει. Και νευριασμένος εκστόμισε εναντίον του καταστηματάρχη την ίδια ακριβώς βρισιά!

Και τότε έγινε.. χαμός. Ο ιδιοκτήτης άρπαξε μία μεγάλη πιρούνα, έπεσε πάνω του και του την ακούμπησε στο λαιμό φωνάζοντάς του πως… έτσι και κουνηθεί θα τον καρφώσει!

Ο φοιτητής προσπάθησε να τον χτυπήσει, δεν τα κατάφερε, και τότε παρενέβησαν άλλοι και τους χώρισαν!

Ο νεαρός έφυγε κακήν κακώς από το μαγαζί, δεχόμενος μάλιστα και απειλές πως «δεν θα ξανακυκλοφορήσει στην Πάτρα και πως θα πρέπει να αλλάξει πόλη»!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr