ΕΜΠ: Υποτροφία ύψους 400€ σε πρωτοετή φοιτητή

ΕΜΠ: Υποτροφία ύψους 400€ σε πρωτοετή φοιτητή

Η Πρυτανεία του Ε.Μ.Π. προκηρύσσει την υποτροφία «Ελευθέριου Τσαντίλη» σε φοιτητή/τρια για την εισαγωγή στο Ίδρυμα έτους 2019.

Χορηγείται μία ετήσια υποτροφία, ύψους 400€, στον φοιτητή/τρια, ηλικίας μέχρι 36 ετών, που:


  1. Έχει εισαχθεί στο Ε.Μ.Π. κατά το έτος 2019 και να έχει γεννηθεί και φοιτήσει σε Σχολείο του Δημοτικού Διαμερίσματος Τερψιθέας (Δήμου Αποδοτίας, Επαρχίας Ναυπακτίας, Νομού Αιτωλοακαρνανίας) ή
  2. Έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και οι γονείς του να είχαν αρχικά κατοικήσει στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τερψιθέας και κατόπιν να μετακινήθηκαν σε άλλο μέρος της Ελλάδος.

Οι υποψήφιοι πρέπει έως και τις 15.07.2020 να υποβάλουν ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα ακόλουθα παραστατικά:

  • Αίτηση (η οποία είναι αναρτημένη εδώ)
  • Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου με βαθμό τουλάχιστον «Λ. Καλώς»
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • Πιστοποιητικό εγγραφής στο ΕΜΠ
  • Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 ότι ο υπότροφος δεν λαμβάνει υποτροφία για τις ίδιες σπουδές (δηλ. και για τις παρούσες και για το ίδιο επίπεδο σπουδών, ήτοι στην περίπτωσή του για προπτυχιακές σπουδές) από την ίδια ή άλλη κληρονομιά, κληροδοσία ή δωρεά
  • Απόσπασμα ποινικού μητρώου (θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας στα τηλέφωνα 2107721820, 210 7721927 & 2107721356.   

Μετά τη λήξη της προθεσμίας χάνεται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες ανάδειξης του/της δικαιούχου.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr