Έξι προπτυχιακές, μεταπτυχιακές υποτροφίες και μια υποτροφία διδακτορικής διατριβής

Το ΙΔΡΥΜΑ ΓΑΖΗ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ προκηρύσσει τη χορήγηση έξι (6) υποτροφιών για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές και μιας (1) υποτροφίας Διδακτορικής Διατριβής, στο εσωτερικό ή το εξωτερικό κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. 

Οι υποτροφίες θα δοθούν σε Έλληνες φοιτητές και πτυχιούχους ΑΕΙ που κατάγονται από την Ευρυτανία ή κατοικούν στην Ευρυτανία για τουλάχιστον μια πενταετία. 

Το πλήρες πρόγραμμα των υποτροφιών έχει ως εξής: 


1. Πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών για φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ Θα χορηγηθούν τέσσερις (4) υποτροφίες για όλα τα γνωστικά πεδία για φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το προηγούμενο έτος σπουδών και έχουν με επιτυχία εξετασθεί σε όλα τα μαθήματα του έτους. Δεν περιλαμβάνονται φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τα προβλεπόμενα για τη σχολή τους έτη σπουδών. 

2. Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών πτυχιούχων ΑΕΙ Θα χορηγηθούν δύο (2) υποτροφίες για όλα τα γνωστικά πεδία στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό. 

3. Πρόγραμμα Διδακτορικής διατριβής. Θα χορηγηθεί μία υποτροφία για όλα τα γνωστικά πεδία στο εσωτερικό ή το εξωτερικό σε υποψηφίους που έκαναν έναρξη εκπόνησης της διδακτορικής τους διατριβής μετά την 01.09.2013. 

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας συνοδευόμενες από όλα τα δικαιολογητικά σε τρία (3) αντίτυπα, θα υποβάλλονται από 1-11-2014 μέχρι 31-12-2014 στη Γραμματεία του Ιδρύματος, οδός Ρήγα Φεραίου 2 Καρπενήσι, Τ.Κ. 36100, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και από ώρα 10.00’π.μ έως 13.00’μ·μ·ή θα αποστέλλονται ταχυδρομικά στην ίδια διεύθυνση. Μετά την λήξη της προθεσμίας αυτής καμιά αίτηση δεν θα γίνει δεκτή. Υποψηφιότητες με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα εξετάζονται και οι ελλιπείς φάκελοι θα επιστρέφονται. Τα προσόντα των υποψηφίων, οι προϋποθέσεις, η διαδικασία επιλογής και κάθε άλλη σχετική πληροφορία περιέχονται στον Κανονισμό Υποτροφιών του Ιδρύματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν αντίγραφο του Κανονισμού Υποτροφιών και αιτήσεις υποψηφιότητας από την παραπάνω διεύθυνση. 

Πρόσθετες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22370 - 24766 (και FAX), 210-3604143, FAX: 210-3614338, κινητό: 6977744907, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr