Υποτροφία για δωρεάν σπουδές στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Υποτροφία για δωρεάν σπουδές στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Υποτροφίες: Η υποτροφία καλύπτει το 100% του συνολικού κόστους των διδάκτρων, διαμονής και σίτισης για το διετές πρόγραμμα. Προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών: Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019.

Α. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση και να αξιολογηθούν θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Να είναι απόφοιτοι Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου
  2. Να προέρχονται από οικογένεια καπνοπαραγωγών ή από περιοχή όπου καλλιεργείται καπνός
  3. Να είναι έως 25 ετών

Β.  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Υποβολή Αίτησης, είτε ηλεκτρονικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 2310492864, ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση Αμερικανική Γεωργική Σχολή (Υπόψη Τμήματος Εγγραφών) Μαρίνου Αντύπα 54 Τ.Θ. 60097, 570 01, Θέρμη Θεσσαλονίκης. Η αίτηση είναι διαθέσιμη τόσο από το Τμήμα Εγγραφών της ΑΓΣ όσο και από την ιστοσελίδα της Σχολής.
  2. Αποστολή δικαιολογητικών ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή ταχυδρομικά (απλά, μη επικυρωμένα αντίγραφα των εγγράφων) με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση Αμερικανική Γεωργική Σχολή (Υπόψη Τμήματος Εγγραφών)  Μαρίνου Αντύπα 54, T.Θ. 60097, 57001, Θέρμη, Θεσσαλονίκη. Τα αιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:
  • Απολυτήριο Γενικού Λυκείου ή Απολυτήριο και Πτυχίο Επαγγελματικού Λυκείου
  • Μια φωτογραφία μεγέθους ταυτότητας (στο πίσω μέρος να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο)
  • Φωτοτυπία ταυτότητας, ή διαβατηρίου
  • Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΚΟ) ή κύριου επαγγέλματος αιτούμενου ή γονέων (από οικεία ομάδα καπνοπαραγωγών)
  1. Προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών: Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019. Οποιαδήποτε αίτηση και δικαιολογητικά υποβάλλονται μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής, δεν θα γίνονται δεκτά.
  2. Συνέντευξη με Επιτροπή Υποτροφιών. Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι, προκρίνονται στο επόμενο στάδιο κατά το οποίο θα κληθούν σε προσωπική ή τηλεφωνική συνέντευξη με την Επιτροπή Υποτροφιών του Ι.ΙΕΚ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Κύριος στόχος της συνέντευξης είναι να δοθεί η δυνατότητα στην επιτροπή να διερευνήσει περαιτέρω στοιχεία της προσωπικότητας, των προοπτικών και της καταλληλότητας των υποψηφίων.
  3. Αξιολόγηση. Η Επιτροπή Υποτροφιών μετά το πέρας και των συνεντεύξεων αξιολογεί τις αιτήσεις λαμβάνοντας υπόψη όλα τα κριτήρια με την καθορισμένη σειρά προτεραιότητας και ανακοινώνει τις άμεσα τις αποφάσεις της στους υποψηφίους.

* Οι αποδέκτες των υποτροφιών μπορούν να επιλέξουν και να εγγραφούν σε εναλλακτικές διαθέσιμες συναφείς ειδικότητες, εφόσον υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός ενδιαφερομένων, ώστε να λειτουργήσουν οι ειδικότητες.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr