Υποτροφίες 2017-2018 για Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Νομική (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Υποτροφίες 2017-2018 για Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Νομική (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Η Δικηγορική Εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τιμώντας την μνήμη του εκ των ιδρυτών της Κωνσταντίνου Κυριακίδη, προκηρύσσει για 3η συνεχόμενη χρονιά, τη χορήγηση ετήσιας υποτροφίας, σε πτυχιούχο Νομικής σχολής των ημεδαπών ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Master’s στο Εξωτερικό.

Η υποτροφία αφορά στο Ακαδημαϊκό Έτος 2017/2018.


Η ενίσχυση απευθύνεται σε αποφοίτους νομικής που δε διαθέτουν επαρκή οικονομικά μέσα, διακρίνονται για την οξύνοια, τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις και το ήθος τους και φιλοδοξούν να προάγουν την καινοτομία στη νομική επιστήμη.

Οι ενδιαφερόμενοι για την υποτροφία Κωνσταντίνου Κυριακίδη θα πρέπει το αργότερο έως την 31η Μαΐου 2017 να υποβάλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου να υποβάλουν εγκύρως την υποψηφιότητά τους για την ανωτέρω υποτροφία.

Η υποτροφία προσφέρεται για την πλήρη ή μερική κάλυψη διδάκτρων ή τροφείων για μεταπτυχιακές σπουδές με σκοπό την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης Master (LL.M ή M.Sc. ή Master 2 ή Magister Legum) σε αναγνωρισμένα από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και τους όρους υποβολής υποψηφιότητας.

  • Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr