Υποτροφίες Αριστείας 2016 στο ΠΜΣ της Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας

Υποτροφίες Αριστείας 2016 στο ΠΜΣ της Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας

Το ΠΜΣ στη «Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία» που οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στους τομείς:

  • Διοίκηση Logistics
  • Διαχείριση Ενέργειας / Περιβάλλον
  • Project Management & Product Development

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία του Πανεπιστημίου Πειραιώς στηρίζοντας την αριστεία έχει θεσπίσει τη χορήγηση υποτροφιών στους μεταπτυχιακούς φοιτητές με άριστη επίδοση. Στο πλαίσιο αυτό καλούνται όσοι από τους υποψηφίους φοιτητές του ΠΜΣ για το ακ. έτος 2016-17 επιθυμούν να αξιολογηθούν και για πιθανή χορήγηση υποτροφίας για το 1ο εξ. σπουδών και πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:


  • Βαθμός πτυχίου οκτώ (8) και άνω από Ελληνικό ΑΕΙ/ΑΤΕΙ ή το αντίστοιχο του 8/10 για πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ιδρύματος εξωτερικού

ή/και

  • Σειρά αποφοίτησης στο άνω 10% της τάξεως των (που θα βεβαιούται με επίσημο έγγραφο της αντίστοιχης γραμματείας) ή επίδοση άνω του 90% στο GMAT (quantitative) ή στο GRE (quantitative).

να το δηλώσουν συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας την αντίστοιχη αίτηση (βλέπε: http://www.tex.unipi.gr/master/PRImages/EditorImages/Appl.pdf).

Περισσότερες Πληροφορίες:

Πληροφορίες και παραλαβή δικαιολογητικών από τη Γραμματεία Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας, τηλ. 210 4142111 - 210 4142095 – 210 4142096 - 210 4142098 .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν πληρέστερα για το Πρόγραμμα και τα δικαιολογητικά από την ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (http://www.tex.unipi.gr/master/).

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr