Υποτροφίες 2016, μεταπτυχιακές υποτροφίες, ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΤΣΗ 20 μεταπτυχιακές υποτροφίες για όλα τα επιστημονικά πεδία από το ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΤΣΗ

Υποτροφίες 2016 | 20 μεταπτυχιακές υποτροφίες για όλα τα επιστημονικά πεδία από το ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΤΣΗ

Tη χορήγηση 20 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές (επιπέδου Master's) σε όλα τα επιστημονικά πεδία και 2 επιπλέον μεταπτυχιακών υποτροφιών στον τομέα των Ναυτικών και Ναυτιλιακών σπουδών μέσω του Πλωτού Μουσείου Νεράιδα (Ν.Π.Ι.Δ. www.neraida.org) για πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, με έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, πραγματοποιεί το Κοινωφελές Ιδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά, από τη Δευτέρα 4 Απριλίου έως και την Τρίτη 31 Μαΐου 2016 και ώρα 14.00, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν όσοι πληρούν όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Απολυτήριο από Λύκειο στην Ελλάδα.
  • Πτυχίο από δημόσια ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα (πανεπιστήμια και ΤΕΙ, Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού) της Ελλάδας ή αντίστοιχα ισότιμα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού. Αίτηση μπορούν επίσης να υποβάλουν επί πτυχίω υποψήφιοι οι οποίοι θα αποφοιτήσουν το αργότερο στην εξεταστική του Ιουνίου 2016.
  • Μέσος όρος βαθμολογίας του προπτυχιακού τίτλου σπουδών τουλάχιστον οκτώ (8,00) ή 80% της κλίμακας βαθμολογίας για αποφοίτους Πανεπιστημίων του εξωτερικού. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν και υποψήφιοι με βαθμολογία μικρότερη του οκτώ (8,00), οι οποίοι ανήκουν βαθμολογικά στο ανώτερο 10% των αποφοιτησάντων κατά το ακαδημαϊκό έτος που έλαβαν το πτυχίο τους.
  • Ανώτατο όριο ηλικίας: 28 έτη.
  • Τεκμηριωμένη οικονομική αδυναμία για την κάλυψη του κόστους των σπουδών.
  • Ο τόπος σπουδών να είναι διαφορετικός από τον τόπο μόνιμης κατοικίας.
  • Εναρξη πρώτου μεταπτυχιακού το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
  • Ο τόπος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών να βρίσκεται στην Ελλάδα ή σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Προτεραιότητα θα δοθεί σε προγράμματα με χαμηλά δίδακτρα.

Για επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Ιδρυμα μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr