Μεταπτυχιακές Υποτροφίες, Διδακτορικές Υποτροφίες, Υποτροφίες 2016, φοιτητές, Πανεπιστήμιο Πατρών, ypotrofies Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Υποτροφίες (2016) από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Υποτροφίες (2016) για φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Πανεπιστήμιο Πατρών χορηγεί μέχρι πέντε (5) «ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ» για μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και του Καναδά, σε τελειόφοιτους και απόφοιτους των Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών, Πολυτεχνικής Σχολής, Σχολής Επιστημών Υγείας, καθώς και των Τμημάτων Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ


Η έναρξη της χορήγησης των υποτροφιών θα γίνει από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Το ποσό κάθε υποτροφίας θα ανέρχεται μέχρι τα 50.000,00 δολάρια Η.Π.Α. ετησίως. Η καταβολή μέρους της υποτροφίας θα αρχίσει από την έναρξη του εξαμήνου στο οποίο αναφέρεται η υποτροφία και θα διαρκέσει μέχρι δύο χρόνια, εφόσον η επίδοση κρίνεται ικανοποιητική. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γίνει δεκτοί από διεθνώς αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια των Η.Π.Α, για μεταπτυχιακές σπουδές, επιπέδου Masters ή Ph.D.

Ο Δωρητής, για να ενθαρρύνει την επιστροφή των υποτρόφων στην Ελλάδα καθόρισε ότι οι υπότροφοι που παραμένουν μετά το τέλος των σπουδών τους στο εξωτερικό θα επιστρέφουν το ήμισυ της υποτροφίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η επιστροφή θα αρχίσει ένα χρόνο μετά το τέλος των σπουδών τους και θα γίνει σε έξι (6) ετήσιες δόσεις. Ο υπότροφος που επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα, παύει να εξοφλεί την υποτροφία.

Η προθεσμία υποβολής της αίτησης είναι η 10η Μαΐου 2016. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με την κα. Μαρία Πετροπούλου, στο τηλέφωνο: +30 2610 997961, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο http://www.upatras.gr/el/node/4007.

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr