Μεταπτυχιακή Υποτροφία, υποτροφίες 2016, King’s College London Μεταπτυχιακή Υποτροφία 2016 από το King’s College London ύψους 6.000 ευρώ ετησίως

Μεταπτυχιακή Υποτροφία 2016 από το King’s College London ύψους 6.000 ευρώ ετησίως

Το Τμήμα Κλασικών Σπουδών στο King’s College του Λονδίνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απονομή μιας νέας υποτροφίας για μεταπτυχιακές σπουδές (Mphil/Phd) στο τμήμα.

H υποτροφία, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2017, μπορεί να επεκταθεί για διάστημα τριών ετών. Το βραβείο αυτό κατέστη δυνατον χάρη στον κ. Κωνσταντή Καντούνα, στη μνήμη της εμπνευσμένης Κύπριας ποιήτριας, συγγραφέως και ζωγράφου, Νίκης Μαραγκού, η οποία απεβίωσε το 2013.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Το ύψος της υποτροφίας ανέρχεται £5.000 ετησίως και καταβάλλεται στον φοιτητή σε δύο δόσεις. Ανάλογα με πρόοδο του φοιτητή η υποτροφία δύναται να ανανεωθεί για διάστημα 3 ετών.

Ο επιτυχών/ούσα υποψηφιος/ υποψήφια δεσμεύεται ότι το αργότερο εντός 18 μηνών από την πρώτη εγγραφή, και μετά από συνεννόηση με τον επιβλέποντα, θα υποβάλει ερευνητική εργασία έκτασης 5,000 λέξεων που θα αφορά σε πτυχή του έργου της Νίκης Μαραγκού. Το δοκίμιο πρέπει να είναι κατάλληλο για δημοσίευση στην ιστοσελίδα της Νίκης Μαραγκού (ή οπουδήποτε αλλού με τη σύμφωνη γνώμη του δότη).

Ο φοιτητής αναμένεται ότι θα αναγνωρίσει την υποστήριξη αυτού του βραβείου στον τίτλο της διατριβής του/της καθώς και σε οποιεσδήποτε μελλοντικές δημοσιεύσεις που προκύπτουν άμεσα από αυτήν.

Οι υποψήφιοι της υποτροφίας θα πρέπει πρώτα να γίνουν αποδεκτοί στο πρόγραμμα Mphil/Phd του Τμήματος Βυζαντινών και Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών του King’s College London.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υποτροφία εις μνήμη Νίκης Μαραγκού: 20/5/2016

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr