Υποτροφίες 2016, μεταπτυχιακές Υποτροφίες, διδακτορικές Υποτροφίες, σπουδές, ερευνητικές υποτροφίες Υποτροφίες 2016 για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές

Υποτροφίες 2016 για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές

Το ΙΔΡΥΜΑ ΛΟΧΑΓΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 υποτροφίες για μεταπτυχιακές, διδακτορικές σπουδές και ερευνητικές υποτροφίες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Προϋποθέσεις υποβολής αιτήσεων:


Οι υποψήφιοι πτυχιούχοι Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ θα πρέπει να πληρούν απαραιτήτως τις εξής προϋποθέσεις:

α) να κατάγονται από τις νήσους Χάλκη ή Κω της Δωδεκανήσου

β) να στερούνται των αναγκαίων ίδιων πόρων

Φοιτητή αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

γ) να μην έχουν λάβει άλλη υποτροφία για τις ίδιες σπουδές

δ) να έχουν καλή επίδοση στις σπουδές τους

ε) γνώση ξένης γλώσσας

Οι ακριβείς προϋποθέσεις & όροι υποβολής αιτήσεων, δικαιολογητικά κλπ εξειδικεύονται στην Προκήρυξη 2016-2017 που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος.

Προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων ορίζεται η 15η Απριλίου 2015 & ώρα 17:00. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν αποκλειστικά και μόνο είτε μέσω ΕΛΤΑ είτε με εταιρεία κούριερ στη δ/νση Μαρασλή 21, 106 76 Αθήνα.

Για πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.fanourakisfoundation.org, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα της Γραμματείας: 210 724 9940 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-14.00.

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr