Υποτροφίες μεταπτυχιακών, σπουδών, Ίδρυμα, Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης, 6.000 Ευρώ, ετησίως, 2016-2017 Υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών ύψους 6.000 ευρώ ετησίως

Υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών από το Ίδρυμα "Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης" ύψους 6.000 Ευρώ ετησίως για το 2016-2017

Το ίδρυμα "Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης" προκηρύσσει την απονομή υποτροφίας για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό (χώρες της Ευρώπης ή της Βορείου Αμερικής) για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 στον τομέα της πληροφορικής ή συναφούς αντικειμένου.

Η υποτροφία απονέμεται σε πτυχιούχους ελληνικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στους κλάδους αυτούς με διάκριση (βαθμός πτυχίου “Άριστα” ή “Λίαν Καλώς” σε περίπτωση μη εμφάνισης αριστούχων). Απαραίτητη είναι η άρτια γνώση της γλώσσας της χώρας των σπουδών. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν άτομα έως 30 ετών, ενώ αποκλείονται οι υποψήφιοι που έχουν λάβει υποτροφία από άλλη πηγή.


Φοιτητή αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Η υποτροφία ανέρχεται σε 6.000 Ευρώ ετησίως και μπορεί να καλύψει έως και δύο έτη (το δεύτερο έτος θα εξαρτηθεί από το διαθέσιμο κεφάλαιο).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση, η φόρμα της οποίας βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.arnaoutisfoundation.com. Οι αιτήσεις πρέπει να συμπληρωθούν στην Αγγλική γλώσσα, και να ΦΤΑΣΟΥΝ στην κ. Αρναούτη μέχρι τις 2 Μαρτίου 2016 συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές που θα πραγματοποιηθούν. Αιτήσεις που θα φτάσουν μετά από αυτή την ημερομηνία δε θα ληφθούν υπόψη. Ο πρώτος κύκλος συνεντεύξεων θα γίνει μέσω Skype τον Απρίλιο και οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα περάσουν από συνέντευξη με την κ. Αρναούτη στην Αθήνα τον Μάιο. Παρακαλούμε να στείλετε την αίτησή σας στην Κ. Αρναούτη στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση με φωτογραφία 

2. Συστατικές επιστολές (ξεχωριστά)

3. Αναλυτικές βαθμολογίες

4. Βιογραφικό

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr