Μεταπτυχιακές υποτροφίες, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, σπουδές, φημισμένα, Πανεπιστήμια, εξωτερικού Μεταπτυχιακές υποτροφίες από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για σπουδές σε φημισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού

Μεταπτυχιακές υποτροφίες από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για σπουδές σε φημισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η απονομή υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, που υλοποιούμε ως Όμιλος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Με γνώμονα την προσφορά και την υπεύθυνη στάση απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και κυρίως δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά, που αποτελεί το μέλλον της χώρας μας, επενδύουμε στην εκπαίδευση των νέων αλλά και στην επαγγελματική ανέλιξή τους.


Το πρόγραμμα υποτροφιών έχει καθιερωθεί από τον Όμιλο για να επιβραβεύει τους άριστους και ικανούς νέους, που στοχεύουν να εξελίξουν και να εξειδικεύσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες στον τομέα των επιστημονικών και επαγγελματικών τους ενδιαφερόντων. Οι επιστημονικοί κλάδοι που επιλέγονται είναι οι τομείς Μηχανικής, Οικονομίας και Διοίκησης με εφαρμογές στη Διύλιση και Εμπορία Πετρελαιοειδών, καθώς και ο τομέας Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων. Η τελική αξιολόγηση γίνεται από ανώτατα στελέχη του Ομίλου με απολύτως αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια ανάμεσα σε πολλούς άριστους υποψηφίους.

Για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016, δόθηκαν συνολικά 8 υποτροφίες και όλοι οι υπότροφοι ανεξαιρέτως έχουν διακριθεί για τις άριστες επιδόσεις τους, τη συγκρότηση και τους ξεκάθαρους στόχους, με αποτέλεσμα να γίνουν δεκτοί στα πιο φημισμένα Πανεπιστήμια παγκοσμίως, όπως το Warwick, το Berkeley, ETH Zurich, EPFL, TU Delft κ.ά.

Ο Όμιλος τους εύχεται να έχουν καλή επιτυχία στις σπουδές τους, να συνεχίσουν να διακρίνονται και να ακολουθήσουν τα βήματα μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr