Χρηματικές υποτροφίες σε φοιτητές με καταγωγή από τη Δωδώνη

Χρηματικές υποτροφίες σε φοιτητές με καταγωγή από τη Δωδώνη

ΥποτροφίεςΗ Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δωδώνης που είναι και η Διαχειριστική  Επιτροπή του Κληροδοτήματος «Νικολάου Δημήτρη» Τ.Κ. Κουμαριάς του Δήμου Δωδώνης προκηρύσσει από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Νικολάου Δημήτρη» την οικονομική ενίσχυση  μαθητών, σπουδαστών και φοιτητών, ανεξαρτήτως βαθμίδας εκπαιδεύσεως, ήτοι στοιχειώδους, μέσης, ανώτερης και ανώτατης, καθώς και όσους παρακολούθησαν μεταπτυχιακά προγράμματα στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό το σχολικό ή ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ


Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

Να κατάγονται και να είναι εγγεγραμμένοι στα Δημοτολόγια της Τ.Κ. Κουμαριάς της Δημοτικής Ενότητας Σελλών του Δήμου Δωδώνης.

Να ήταν μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές ή μεταπτυχιακοί φοιτητές κατά το σχολικό ή ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

To συνολικό ποσό της οικονομικής ενίσχυσης ανέρχεται στο ύψος των δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000)€ και θα δοθούν ανάλογα με τη βαθμίδα εκπαίδευσης ως εξής:

Μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: ποσό οικονομικής ενίσχυσης εκατό ευρώ (100,00)€

Μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης:
ποσό οικονομικής ενίσχυσης διακόσια ευρώ (200,00)€

Φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης:
ποσό οικονομικής ενίσχυσης τριακόσια ευρώ (300,00)€

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής:

1) βεβαίωση σπουδών (θεωρημένη – επίσημα μεταφρασμένη για τις βεβαιώσεις του εξωτερικού) που να φαίνεται ότι ο μαθητής, σπουδαστής, φοιτητής, φοίτησε κατά το σχολικό έτος 2020-2021 στην αντίστοιχη βαθμίδα εκπαίδευσης,

2) φωτοαντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού στο οποίο θα αναγράφεται κατά σειρά:

α) το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου μαθητή, σπουδαστή, φοιτητή.

β) το ονοματεπώνυμο του γονέα/κηδεμόνα. 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: εντός σαράντα πέντε (45) ημερολογιακών ημερών και αρχίζει από την επομένη της δημόσιας ανακοίνωσης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Δήμου (δηλαδή υποβολή έως 09/01/2023). (Στην περίπτωση νέων δικαιούχων που δεν είναι εφικτό, εντός της προθεσμίας των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών για την υποβολή των αιτήσεων, μπορεί να γίνει μεταφορά σε ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς των γονέων-κηδεμόνων τους με την προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής τους ότι δεν είναι διαζευγμένοι ή σε διάσταση).

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Μετά την ανάρτηση της κατάστασης των δικαιούχων (πίνακας ανακοινώσεων Δημαρχείου), οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα ενστάσεων εντός 10 ημερών.

Σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 56 του Ν. 4182/2013, η παρούσα προκήρυξη να δημοσιευτεί σε μια εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου (δηλαδή από τις 07/11/2022).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΓΙΑ 45 ΜΕΡΕΣ (από τις 07/11/2022 έως 09/01/2023) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ
ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021 ΣΤΟ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ, ΕΊΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΝ ΜΕ EMAIL ΣΤΟ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr