ΙΚΥ: Αποτελέσματα Υποτροφιών Ελληνο-Γαλλικής Συνεργασίας 2022-2023 (Μη Επιλέξιμων Αιτήσεων)

ΙΚΥ: Αποτελέσματα Υποτροφιών Ελληνο-Γαλλικής Συνεργασίας 2022-2023 (Μη Επιλέξιμων Αιτήσεων)

Υποτροφίες: Υποτροφίες Ελληνογαλλικής Συνεργασίας για σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου Master 2 στην Γαλλία Ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Ανακοίνωση προσωρινού πίνακα μη επιλέξιμων αιτήσεων από το ΙΚΥ:


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΚΥ, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου επιλεξιμότητας των αιτήσεων που υπεβλήθησαν με καταληκτική ημερομηνία 1 Ιουλίου 2022 και ώρα Ελλάδος 23:00, στο πλαίσιο του προγράμματος χορήγησης υποτροφιών Ελληνογαλλικής Συνεργασίας για πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών επίπεδου Master 2 στην Γαλλία, σύμφωνα με την οικεία Πρόσκληση (ΑΔΑ:ΩΖΕ546ΜΤΛΗ-Σ5Β), αποφασίζει την ανάρτηση του Προσωρινού Πίνακα Μη Επιλέξιμων Αιτήσεων (δείτε τον πίνακα παρακάτω).

Τυχόν ενστάσεις κατά του Προσωρινού Πίνακα Μη Επιλέξιμων Αιτήσεων, ασκούνται, εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την ανάρτηση-δημοσιοποίησή του, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόγραμμα Υποτροφιών Ελληνογαλλικής Συνεργασίας για σπουδές Master 2 στην Γαλλία
Ακαδημαϊκό Έτος 2022-2023

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr