Υποτροφίες (2022-2023) για μεταπτυχιακές σπουδές από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

Υποτροφίες (2022-2023) για μεταπτυχιακές σπουδές από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα - 10.000€ + φοιτητικά έξοδα

ΥποτροφίεςΗ Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) χορηγεί υποτροφίες σε 15 φοιτήτριες για μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά, τη στατιστική, τη μηχανική και την επιστήμη των υπολογιστών.

Περισσότερες υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές μπορείτε να δείτε εδώ.


Είστε εγγεγραμμένη φοιτήτρια ή σκοπεύετε να προχωρήσετε σε μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά, στατιστική, μηχανική ή στην επιστήμη των υπολογιστών σε πανεπιστήμιο ή κολέγιο στην Ευρώπη; Εάν ναι, αυτή η υποτροφία μπορεί να είναι για εσάς. Το πρόγραμμα υποτροφιών που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προβλέπει υποτροφία 10.000 ευρώ για την κάλυψη των διδάκτρων και όλων των συναφών εξόδων φοιτητριών.

Επιπλέον, οι αιτούντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την ΕΚΤ και να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει.

Κριτήρια επιλεξιμότητας:

  • Γυναίκα
  • Πολίτης της ΕΕ
  • Εγγεγραμμένη ή μελλοντική φοιτήτρια σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα Οικονομικά, στη Στατιστική, στη Μηχανική ή στην Πληροφορική σε πανεπιστήμιο της Ε.Ε
  • Χαμηλό οικονομικό εισόδημα
  • Υψηλό βαθμό στις προπτυχιακές σπουδές

Υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023:
4-25 Μαΐου 2022

Οι διαδικτυακές συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο του 2022 και η ενημέρωση των επιτυχόντων θα γίνει έως τον Ιούλιο του 2022.

Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων, πατήστε εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr