Μεταπτυχιακές υποτροφίες ύψους 10.000€ σε κάθε υποψήφιο για σπουδές στις ΗΠΑ

Μεταπτυχιακές υποτροφίες ύψους 10.000€ σε κάθε υποψήφιο για σπουδές στις ΗΠΑ

Το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αττική Παράδοση ανακοινώνει τη χορηγία δύο υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, το αντικείμενο του προγράμματος έχει τίτλο "Τεχνολογικές σπουδές και καινοτομία: Οικονομική ανάπτυξη και επενδύσεις στην Ελλάδα" και παρέχει το ποσό των 10.000 ευρώ σε κάθε υποψήφιο.


Ποιους αφορά

Έλληνες μεταπτυχιακούς υποψήφιους που να μην έχουν υπερβεί το 30ο έτος και να έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό τμήμα Αμερικανικού Πανεπιστημίου.

Προϋποθέσεις

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες υπήκοοι, να μην έχουν υπερβεί το 30ο έτος και να έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό τμήμα Αμερικανικού Πανεπιστημίου το αργότερο έως την τελευταία ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων
  • Βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφο των τίτλων σπουδών, πιστοποιητικό γεννήσεως, απόσπασμα ποινικού μητρώου, εκκαθαριστικό εφορίας και αποδεικτικό εγγραφής σε μεταπτυχιακό τμήμα Αμερικανικού Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 29/06/2018

Επικοινωνία: 210 6009800 (κα. Μαρίκα Ανδρεάδη)

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr