Μεταπτυχιακές Υποτροφίες από την NN για Έλληνες φοιτητές ύψους € 5.000 έκαστη (ΤΟΜΕΙΣ/ΑΙΤΗΣΗ)

Μεταπτυχιακές Υποτροφίες από την NN για Έλληνες φοιτητές ύψους € 5.000 έκαστη (ΤΟΜΕΙΣ/ΑΙΤΗΣΗ)

Υποτροφίες: Η NN Hellas και ο Όμιλος NN υλοποιούν το πρόγραμμα υποτροφιών ΝΝ Future Matters, μέσω του οποίου δίνουν την ευκαιρία σε Έλληνες φοιτητές να ολοκληρώσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στην Ολλανδία στους τομείς των Οικονομικών και Διαχείρισης Ρίσκου.

Ο Όμιλος NN σχεδίασε το πρόγραμμα υποτροφιών ΝΝ Future Matters με στόχο τη δημιουργία οικονομικών ευκαιριών για τη νέα γενιά και τη στήριξη ευπαθών πληθυσμών στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Μέσα σε τρία χρόνια, 13 Έλληνες φοιτητές έλαβαν υποτροφίες από το πρόγραμμα ΝΝ Future Matters, ενώ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 η NN Hellas θα παρέχει υποτροφίες σε έξι ακόμη σπουδαστές από την Ελλάδα. Πέραν της οικονομικής ενίσχυσης του προγράμματος των υποτροφιών, κάθε ένας από τους επιλεγμένους φοιτητές καθοδηγείται και υποστηρίζεται από έναν executive σύμβουλο της NN, καθ’ όλη τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του.

Η Μαρία Μαριμπή, Ελληνίδα υπότροφος του προγράμματος ΝΝ Future Matters για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, η οποία εργάζεται πλέον ως Research Fellow στο Geneva School of Business Administration της Ελβετίας, δήλωσε σχετικά με το πρόγραμμα: «Η υποτροφία ΝΝ Future Matters μου προσέφερε μία πραγματικά μοναδική ευκαιρία να σπουδάσω στην Ολλανδία και να αποκτήσω υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, κάτι που με βοήθησε όχι μόνο να διευρύνω τους επιστημονικούς μου ορίζοντες και να αποκτήσω συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, αλλά επίσης μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω σε επαφή με μία εκπληκτική κουλτούρα και να κάνω φίλους από όλο τον κόσμο»

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr