Μεταπτυχιακές υποτροφίες στην Κορέα 2018

Μεταπτυχιακές υποτροφίες στην Κορέα 2018

Το Ινστιτούτο «National Institute for International Education» (NIIED) της Κορέας χορηγεί σε δύο Έλληνες υπηκόους υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στην Κορέα στο πλαίσιο του Προγράμματος «2018 Graduate GKS».

Οδηγίες για την υποβολή της αίτησης, τα προσόντα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.studyinkorea.go.kr/en/cop/bbs/JobBoard/selectBoardArticle.do.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτηση και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Πρεσβεία της Κορέας μέχρι την 16η  Μαρτίου 2018. Οι συνεντεύξεις των υποψηφίων, που έχουν υποβάλει εμπρόθεσμα τις αιτήσεις τους και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πραγματοποιηθούν από την Πρεσβεία της Κορέας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Aggeliki KO, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 210 6984080-2.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr