Μεταπτυχιακή υποτροφία από το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»

Μεταπτυχιακή υποτροφία από το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»

Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» (ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) εποπτευόμενο από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και ειδικότερα το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Interactive Music Science Activities» (iMuSciCA) (Grant Agreement No. 731861, H2020-ICT-22-2016)», προτίθεται να απασχολήσει έναν (1) υπότροφο στην ακόλουθη περιοχή και τύπο υποτροφίας:

Ανάπτυξη τεχνικών και εργαλείων λογισμικού για την διάδραση σε 3Δ-εικονικά περιβάλλοντα με ανάλυση πολυτροπικών σημάτων αισθητήρων καθώς και την ανάλυση και οπτικοποίηση σημάτων μουσικής (υποτροφία τύπου Β).


Απαιτούμενα προσόντα:

Οι απαιτήσεις για τον παραπάνω τύπο υποτροφίας είναι οι εξής:

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΥΠΟΥ Β – Υπότροφοι υποψήφιοι διδάκτορες-μεταπτυχιακοί φοιτητές εγγεγραμμένοι σε αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών αναγνωρισμένου Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αλλοδαπής και υπότροφοι πτυχιούχοι σχολών Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμων σχολών της αλλοδαπής.

Πληροφόρηση:

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, απευθυνθείτε στην κα Β. Παναγοπούλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο: 210 6875303.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr