Διδακτορική υποτροφία στην Εφαρμοσμένη Βιοϊατρική και Κλινική Έρευνα στη Γερμανία 2015

Η Ιατρική Σχολή του Tübingen αναζητά υποψήφιους με υψηλά προσόντα, για 12 διδακτορικές θέσεις για έργα σε βασική και εφαρμοσμένη βιοϊατρική και κλινική έρευνα, που θα ξεκινήσουν από τον Ιανουάριο του 2015 και μετά.

Τα προγράμματα PhD θα διεξαχθούν σε ένα διεθνές, διεπιστημονικό περιβάλλον σε ένα από τα έντεκα γερμανικά πανεπιστήμια που αναγνωρίζονται στη γερμανική «Πρωτοβουλία Αριστείας». Το Eberhard Karls Universität Tübingen ειδικεύεται σε μια σειρά από καινοτόμους τομείς της έρευνας, συμπεριλαμβανομένων των νευροεπιστημών, απεικόνιση της επιστήμης, μεταφραστική ανοσολογία και την έρευνα για τον καρκίνο, μικροβιολογίας και την έρευνας μόλυνσης.

Ανάλογα με τη θέση PhD, τα σχέδια περιλαμβάνουν ενδιαφέρουσες δυνατότητες δικτύωσης με υψηλού επιπέδου εθνικά και διεθνή ερευνητικά ιδρύματα. Ενθαρρύνουμε την συμμετοχή στο δομημένο διδακτορικό πρόγραμμα Experimental Medicine ή ένα από τα Μεταπτυχιακών Σχολών μας. Και τα δύο προγράμματα προσφέρουν την άριστη κατάρτιση και την εποπτεία των υποψηφίων ώστε να προετοιμαστούν για μια διεθνή καριέρα στην επιστήμη. Στο πλαίσιο του Προγράμματος PhD, οι φοιτητές ιατρικής έχουν τη δυνατότητα να ακολουθείσουν ένα MD / PhD διπλό πτυχίο.


Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 28 Νοεμβρίου 2014

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr