Υποτροφίες για εκπόνηση Διδακτορικής διατριβής στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης

Το Τμήμα Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης είναι στην ευχάριστη θέση να απευθύνει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το διδακτορικό του Ινστιτούτου αρχής γενομένης από το 2015, μέσω της συμμετοχής της στην AHRC, κατάρτιση διδακτορικού επιπέδου εταιρικής σχέσης Σκωτία. 

Οι Υποτροφίες είναι διαθέσιμες στους αιτούντες που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αιτήσεις για διεπιστημονικά έργα είναι επίσης πολύ ευπρόσδεκτες. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα www.sgsah.ac.uk


Επιπλέον, η Ακαδημία Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης, θα προσφέρουν ένα αριθμό υποτροφιών για διδακτορικές σπουδές το 2015. Αυτές οι υποτροφίες είναι ανοικτές στο Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ και για Διεθνές αιτούντες. 

Η προθεσμία για όλες τις εφαρμογές υποτροφία είναι την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο http://www.gla.ac.uk/colleges/arts/graduateschool/fundingopportunities/ 

 

Οι πιθανοί υποψήφιοι για τις υποτροφίες Κλασικών μπορούν να επικοινωνήσουν με τον καθηγητή Catherine Χάλυβα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) το συντομότερο δυνατόν.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr