Δύο διδακτορικές υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Δύο διδακτορικές υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών και σύμφωνα με απόφαση της αρ. 610/24-06-2019 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «THE NATIONAL RESEARCH INFRASTRUCTURES ON INTEGRATED STRUCTURAL BIOLOGY, DRUG SCREENING EFFORTS AND DRUG TARGET FUNCTIONAL CHARACTERIZATION–INSPIRED», που συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο της πράξης/δράσης/έργου «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Γ. Σπυρούλια, Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής, του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να χορηγήσει δύο (2) υποτροφίες.

Την ενημερωτική σελίδα με όλες τις προκηρύξεις διδακτορικών μπορείτε να την δείτε εδώ.


ΘΕΣΗ 1 & 2:

Προσόντα:

1. Πτυχίο ΠΕ Φαρμακευτικής, Βιολογίας, Χημείας ή άλλο ισότιμο και αντίστοιχο της ημεδαπής ή της αλλοδαπής

2. Υποψήφιος Διδάκτορας σε γνωστικό αντικείμενο σχετικό με το υπό ανάθεση έργο

3. Εμπειρία στα παρακάτω αντικείμενα:

a. Χρήση τεχνικών κυτταρικών καλλιεργειών κυττάρων θηλαστικών

b. Απομόνωση ιστών και πρωτογενών κυττάρων απο τρωκτικά

c. Χρήση βιοχημικών/μοριακών τεχνικών, όπως (ενδεικτικά) ανάλυση κατά Western, αξιολόγηση κυτταρικής βιωσιμότητας, απομόνωση mRNA/πρωτεινών, ανάπτυξη πλασμιδίων

d. Χρήση υπολογιστικών εργαλείων & κατάλληλων λογισμικών για την αναζήτηση αλληλουχιών, βιβλιογραφίας και για την επεξεργασία των αποτελεσμάτων

4. Γνώση της Αγγλικής γλώσσας

5. Προηγούμενη συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα

6. Συνέντευξη

Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με τον καθηγητή Σταύρο Τοπούζη Εργαστήριο Μοριακής Φαρμακολογίας, του Τμήματος Φαρμακευτικής, του Πανεπιστημίου Πατρών, τηλέφωνο 2610-962364, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Η ηλεκτρονική υποβολή των προτάσεων γίνεται εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις διδακτορικών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr