Υποτροφίες ΕΛΙΔΕΚ: 2η Προκήρυξη Ερευνητικών Έργων για την ενίσχυση Μεταδιδακτορικών Ερευνητών

ΕΛΙΔΕΚ: 2η Προκήρυξη Ερευνητικών Έργων για την ενίσχυση Μεταδιδακτορικών Ερευνητών

Υποτροφίες: Στόχος της Δράσης είναι η υποστήριξη της υλοποίησης επιλεγμένων ερευνητικών έργων υψηλής επιστημονικής ποιότητας και αριστείας, στα οποία Επιστημονικοί Υπεύθυνοι (ΕΥ) είναι Μεταδιδακτορικοί/κές Ερευνητές/τριες (ΜΕ-ΕΥ).

Η Δράση έχει σχεδιαστεί με στόχο να υποστηρίξει Μεταδιδακτορικούς Ερευνητές για να κατευθύνουν την υλοποίηση ερευνητικού Έργου ως Επιστημονικοί Υπεύθυνοι και να διαμορφώσουν τη δική τους ανεξάρτητη Ερευνητική Ομάδα.


Απώτερος σκοπός της δράσης είναι η διαμόρφωση νέων προοπτικών στην επιστημονική και επαγγελματική πορεία τόσο του ΜΕ-ΕΥ όσο και των μελών της Ερευνητικής Ομάδας (ΕΟ) του έργου, και η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για την αξιοποίηση του υφιστάμενου επιστημονικού δυναμικού της χώρας και την προσέλκυση νέων επιστημόνων που εργάζονται στο εξωτερικό.

Το προτεινόμενο ερευνητικό Έργο («Πρόταση») θα πρέπει να είναι πρωτότυπο, να αναφέρεται σε ερευνητικό τομέα αιχμής, να έχει σημαντική επιστημονική απήχηση και να πληροί κριτήρια υψηλής επιστημονικής ποιότητας και αριστείας.

Ημερομηνία έναρξης υποβολών: 21 Ιανουαρίου 2019, 12:00 (ώρα Ελλάδας)

Ημερομηνία λήξης υποβολών: 25 Φεβρουαρίου 2019, 17:00 (ώρα Ελλάδας)

Η Προκήρυξη

Την ενημερωτική σελίδα με όλες τις προκηρύξεις διδακτορικών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr