Υποτροφίες 2016, Υποτροφίες, σπουδές Ελλάδα, Εξωτερικό Υποτροφίες 2016 | 5 Υποτροφίες για σπουδές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό από το Ίδρυμα Φανουράκη

Υποτροφίες 2016 | 5 Υποτροφίες για σπουδές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό

Το ΔΣ του Ιδρύματος προκηρύσσει το 5ο πρόγραμμα χορήγησης κατόπιν επιλογής πέντε (5) υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2016/2017, για σπουδές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό που οδηγούν στην απόκτηση:

  • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ/ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ
  • ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ
  • ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ή ΑΛΛΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ*

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για όλα τα επιστημονικά πεδία σε εγκεκριμένα προγράμματα πλήρους παρακολούθησης και όχι εξ αποστάσεως ή μερικής παρακολούθησης.


Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν με ημερομηνία έναρξης σπουδών την 1ηΣεπτεμβρίου ή την 1ηΟκτωβρίου 2016 και συνολική μέγιστη διάρκεια αυτή του ενός έτους (12 μήνες).

Οι υποτροφίες δεν έχουν αναδρομική ισχύ.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν μόνο όσοι κατάγονται από τις νήσους Χάλκη ή Κω της Δωδεκανήσου και έχουν ελληνική ιθαγένεια ή/και εθνικότητα.

Πληροφορίες:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα της Γραμματείας: 210-7249940 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-15.00

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr