Υποτροφίες σε φοιτητές της Ελλάδας και της Κύπρου με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη

Υποτροφίες σε φοιτητές της Ελλάδας και της Κύπρου με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη

Υποτροφίες: Υποτροφίες σε φοιτητές και φοιτήτριες της Ελλάδας και της Κύπρου οι οποίοι έχουν κωνσταντινουπολίτικη καταγωγή θα χορηγήσει η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών.

Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλουν οι δεύτερης και τρίτης γενιάς Κωνσταντινουπολίτες που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ της Ελλάδας και της Κύπρου ανεξάρτητα από το έτος των σπουδών τους, συμπεριλαμβανομένων και των μεταπτυχιακών.


Η ΟΙΟΜΚΟ έχοντας αποφασίσει να επεκτείνει στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το πρόγραμμα υποτροφιών που χορηγεί, ήδη, σε τελειόφοιτους μαθητές Λυκείου τα τελευταία έντεκα χρόνια, καλεί τους φοιτητές με κωνσταντινουπολίτικη καταγωγή να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση υποτροφίας. 

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν λαμβάνοντας υπόψη τις επιδόσεις των υποψηφίων κατά την διάρκεια των σπουδών τους και τα στοιχεία που θα αναφέρουν στην αίτηση την οποία θα υποβάλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στην αίτηση θα πρέπει να αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία του φοιτητή, το έτος εισαγωγής, ο τόπος κατοικίας των γονέων, πιθανές διακρίσεις, οι λόγοι για τους οποίους ο αιτών ζητά οικονομική ενίσχυση και μαζί να επισυνάπτεται η αναλυτική κατάσταση των βαθμών που χορηγείται από την Γραμματεία του τμήματος όπου φοιτά. Ως προθεσμία υποβολής έχει οριστεί η 15η Ιανουαρίου 2019.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr