Η ομάδα της PwC μεγαλώνει - κάνε την αίτησή σου

Η ομάδα της PwC μεγαλώνει - κάνε την αίτησή σου

Η PwC, η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως σε συμβουλευτικές, ελεγκτικές, φορολογικές και νομικές υπηρεσίες αναζητά νέα ταλέντα! Είσαι φοιτητής στα τελευταία έτη των σπουδών ή απόφοιτος; Αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει, γιατί ίσως υπάρχει μια θέση για εσένα στην PwC Ελλάδας!   

«Έλα στην PwC και ζήσε μια σπάνια εμπειρία, που θα έχει συνέχεια..!» Με το μεγάλο εύρος επιχειρήσεων και τύπων εργασίας, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πτυχίο σου συνεργαζόμενος με την εταιρεία σε διαφορετικούς τομείς. Θα έχεις την δυνατότητα να συμμετέχεις σε προκλήσεις για να επιταχύνεις την ανάπτυξη της καριέρας σου. Θα εργάζεσαι δίπλα στους επαγγελματίες και τους πελάτες του χώρου, για να λύνεις κάποια από τα πιο σημαντικά προβλήματα της σημερινής πραγματικότητας, χρησιμοποιώντας τελευταίες τεχνολογίες και σύγχρονα συστήματα. Με την απόκτηση μιας τέτοιας θέσης στην PwC, θα αναπτυχθείς επαγγελματικά μέσα από συνεργασίες με πολύ μεγάλους οργανισμούς. Θα αναπτύξεις ένα χρήσιμο δίκτυο επαφών και θα συμμετέχεις σε projects με μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο. Εάν είσαι απόφοιτος και σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις μια καριέρα στην PwC Greece μην περιμένεις, πάτησε εδώ για να υποβάλεις την αίτησή σου, στέλνοντας το βιογραφικό σου!


“Join our passionate community of solvers!” -PwC  

Για να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών της και να ολοκληρώνει τα projects της με επιτυχία, η PwC επενδύει καθημερινά στους ανθρώπους της. Στην Ελλάδα, όπου η PwC αποτελείται από 1.400 άτομα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δίνεται η δυνατότητα στους εργαζόμενους να αφοσιωθούν τόσο στην προσωπική τους εξέλιξη και στην επαγγελματική, αφού μπορούν να εργαστούν δίπλα σε εδραιωμένους επαγγελματίες της αγοράς. Πρόσφατα μάλιστα ανακοίνωσε το άνοιγμα γραφείων και στην Πάτρα, καθώς και τη δημιουργία ενός Technology Innovation Hub, με στόχο την αξιοποίηση του τοπικού οικοσυστήματος τεχνολογίας για την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων και το σχεδιασμό δράσεων που προωθούν την ένταξη εξελιγμένων λύσεων τεχνολογίας στην κοινωνική και επιχειρηματική δραστηριότητα.

Στο δυναμικό περιβάλλον της εταιρείας τα άτομα δραστηριοποιούνται σε πολλούς τομείς της αγοράς, αναλαμβάνοντας μοναδικά projects, επιλύουν προβλήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα των ανθρώπων, την ίδια την κοινωνία και την χώρα, με χαρακτηριστικό το πρόσφατο project -εθνικής εμβέλειας- που αφορούσε τo σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος εμβολιασμού κατά του COVID-19, με την αξιοποίηση προηγμένης τεχνολογίας και Data & Analytics. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια εταιρεία που αναγνωρίζει τη σημασία των παραγόντων που αφορούν στο περιβάλλον, την κοινωνία και τη διακυβέρνηση (ESG) και βρίσκεται δίπλα στην αγορά και τις εταιρείες που επιδιώκουν μεγαλύτερη διαφάνεια και βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ με τη νέα στρατηγική της που ανακοίνωσε πρόσφατα The New Equation δεσμεύεται για τη δημιουργία εξειδικευμένης τεχνολογίας που υποστηρίζει την ενσωμάτωση των κριτηρίων ESG στη λειτουργία των οργανισμών.

Επίσης πραγματοποιούνται πολυάριθμες εσωτερικές δράσεις, ώστε τα άτομα στην PwC να έχουν ευκαιρίες για να εξελιχθούν. Δίνεται η ευκαιρία για επιπρόσθετες πιστοποιήσεις, συμμετοχή σε διεθνή projects ή ακόμη και μετεγκατάσταση ορισμένου χρόνου στο εξωτερικό! 

Η PwC στηρίζει συνεχώς την καινοτομία, με τον κυριότερο λόγο να έχουν οι εργαζόμενοι, γιατί σε αυτούς βασίζεται η επιτυχία της. H εταιρεία ωθεί τους εργαζόμενούς της να δοκιμάζουν και να βρίσκουν νέους τρόπους βελτίωσης της εργασιακής τους καθημερινότητας και επίλυσης των προβλημάτων των πελατών. Η απλοποίηση και αυτοματοποίηση διαδικασιών, η καλύτερη επαφή και συνεργασία, η αξιοποίηση νέων εργαλείων είναι μερικά από τα "μότο" της εταιρείας. Επίσης, προσφέρονται εκπαιδευτικά προγράμματα που στοχεύουν στην ανάπτυξη τεχνολογικών δεξιοτήτων σε όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως τομέα που απασχολούνται. Μάλιστα τα εν λόγω εκπαιδευτικά προγράμματα πρόκειται να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της νέας παγκόσμιας στρατηγικής της εταιρείας, που θέτει στο επίκεντρο τους εργαζόμενους και την εξέλιξη των δεξιοτήτων τους.

“Be well, work well” Είναι πολύ πιθανόν να μην το έχεις ξανασυναντήσει σε άλλη εταιρεία στην Ελλάδα. Είναι το πρόγραμμα ευεξίας που παρέχεται από την PwC στα άτομά της και περιλαμβάνει δράσεις που στοχεύουν να βελτιώνουν την καθημερινότητα των εργαζομένων, όπως συνεδρίες θετικής ψυχολογίας, προγράμματα γυμναστικής και διατροφολόγο, online events και συναυλίες, μειωμένο ωράριο τις Παρασκευές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

“Wherever Works” Η PwC ξαφνιάζει ευχάριστα, ακόμη μια φορά με την μοντέρνα πολιτική της, το “Wherever Works”! Πρόκειται για την πολιτική ευέλικτης εργασίας που επιτρέπει στους εργαζόμενους να επιλέξουν εκείνοι το χώρο που θα εργάζονται καθημερινά, χωρίς απαραίτητα να πηγαίνουν στο γραφείο.

Και επειδή στην PwC οι σχέσεις μεταξύ εργαζομένων βασίζονται στην εμπιστοσύνη, υπάρχει ο θεσμός του "buddy”. Κάθε εργαζόμενος, μόλις ξεκινάει στην εταιρεία έχει έναν “buddy”, δηλαδή έναν άνθρωπο που τον καθοδηγεί στα πρώτα τους βήματα, του εξηγεί από τα πιο απλά πράγματα, όπως πού μπορούν να βρουν τον καλύτερο καφέ στην γειτονιά, μέχρι πώς να χρησιμοποιούν τον τεχνολογικό εξοπλισμό της εταιρείας. 

Στην PwC η καριέρα σου μπορεί να ξεκινήσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με την ηλικία και την εμπειρία σου: Αν είσαι φοιτητής μπορείς να πραγματοποιήσεις πρακτική άσκηση στο πλαίσιο των σπουδών σου ή να κάνεις αίτηση για το πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής άσκησης της εταιρείας. Αν είσαι πρόσφατα απόφοιτος, τοτε ρίξε μια ματιά στις graduate θέσεις και ανακάλυψε τι ταιριάζει στο προφίλ σου, ενώ αν έχεις ήδη επαγγελματική εμπειρία, στείλε το βιογραφικό σου για μία από τις experienced θέσεις και γίνε μέλος της ομάδας της PwC.

 «Για εμάς το άτομο είναι όσο σημαντικό όσο η ομάδα, γιατί έτσι φτιάχνουμε τις καλύτερες ομάδες από ξεχωριστά άτομα.» - PwC  

Στην PwC, το ταξίδι ξεκινά - δείτε εδώ όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr