ΤΕΙ: Επιτροπή για τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

ΤΕΙ: Επιτροπή για τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Επιτροπή για τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων των Τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕΙ συγκροτήθηκε από το υπουργείο Παιδείας, με απόφαση του υπουργού Κώστα Γαβρόγλου.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή έχει ως εξής:


  • Γεώργιος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ του Βασιλείου, Γενικός Γραμματέας του ΥΠ.Π.Ε.Θ, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον Ερρίκο-Χαΐμ ΒΕΝΤΟΥΡΑ του Μιχαήλ.
  • Φραγκίσκος ΤΟΠΑΛΗΣ του Βασιλείου, με την ιδιότητα του μέλους Δ.Ε.Π. Πολυτεχνικής Σχολής, με αναπληρωτή του τον Δημήτριο-Διονύσιο ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ του Γεωργίου.
  • Παντελής ΜΑΛΑΤΕΣΤΑΣ του Βατίστα, με την ιδιότητα του μέλους ΔΕΠ Τμήματος Μηχανικών των Τ.Ε.Ι., με αναπληρωτή του τον Γεώργιο ΙΩΑΝΝΙΔΗ του Χρήστου.
  • Σταύρος ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ του Δημητρίου, με αναπληρώτρια την Μαρία ΤΟΛΑΚΗ του Σταματίου.
  • Νεκτάριος ΚΟΖΥΡΗΣ του Γεωργίου, με αναπληρωτή του τον Ιωάννη ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ του Βασιλείου.
  • Αθανάσιος ΠΑΡΔΑΛΗΣ του Λεωνίδα, με αναπληρώτρια την Χρυσάνθη ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ του Ιωάννη.
  • Βασίλειος ΤΑΜΠΑΚΗΣ του Παναγιώτη, με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο ΚΙΤΣΑΚΗ του Αθανασίου.

Αντικείμενο της Επιτροπής είναι η υποβολή εισήγησης στον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σχετικά με το πλαίσιο πρόσβασης σε επαγγελματικές δραστηριότητες, βάσει προσόντων που προσδίδουν οι τίτλοι σπουδών που αποκτούν οι πτυχιούχοι Τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕΙ.

Για την υποβοήθηση του έργου της, η Επιτροπή μπορεί να ζητά και να έχει πρόσβαση σε κάθε απαραίτητη σχετική πληροφορία (στοιχείο, έγγραφο, αρχείο, έκθεση) από τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, την ΑΔΙΠ, τα λοιπά Υπουργεία και τους εποπτευόμενους αυτών φορείς κ.λ.π.. Οι παραπάνω φορείς διευκολύνουν και υποστηρίζουν το έργο της Επιτροπής, παρέχοντάς της τα αιτούμενα στοιχεία και εξασφαλίζοντάς της πρόσβαση σε κάθε πληροφορία.

Η Επιτροπή δύναται να συνεδριάζει και από απόσταση, με τη χρήση εργαλείων τηλεδιάσκεψης.

Είσαι Πτυχιούχος ΤΕΙ; Μείνε ενημερωμένος ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr