Θέσεις Εργασίας για Πτυχιούχους Μηχανικούς στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό

Θέσεις Εργασίας για Πτυχιούχους Μηχανικούς στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό

Οι ενεργές θέσεις εργασίας έχουν ως εξής: Zητείται αρχιτέκτονας μηχανικός με άριστη γνώση αρχιτεκτονικού σχεδίου για μόνιμη συνεργασία από αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα (περιοχή Μαρούσι). Απαραίτητο προσόν η άριστη γνώση Archicad 2d & 3d και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Aποστολή βιογραφικού και δείγματος δουλειάς στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο στην Αθήνα ζητά πολιτικό ή αρχιτέκτονα μηχανικό, με ελάχιστη εμπειρία 3 ετών σε θέματα ρύθμισης αυθαιρέτων, έκδοσης οικοδομικών αδειών και ενεργειακών πιστοποιητικών, εκτιμήσεων ακινήτων και οργάνωσης γραφείου, με άριστες γνώσεις Office και AutoCAD και με επικοινωνιακές δεξιότητες, ώρες επικοινωνίας 9.00 - 19.00, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τηλ.: 6974497775.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Εργασίας για Πτυχιούχους ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Τεχνικό γραφείο στην Ηλιούπολη ζητά για μερική απασχόληση αρχιτέκτονα μηχανικό με γνώσεις Ν.Ο.Κ και αυθαιρέτων . Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων 3D καθώς και autocad. Επιθυμητή είναι και η διεκπεραίωση ενεργειακών επιθεωρήσεων. Παρακαλούμε να αποστείλετε τα βιογραφικά σας , συνοδευόμενα από ενδεικτικό δείγμα της δουλείας σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Γραφείο στατικών μελετών ζητά να προσλάβει Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό με κατ΄ ελάχιστο 5ετή εμπειρία στην εκπόνηση στατικών μελετών (επιθυμητή η γνώση των προγραμμάτων SAP, ETABS και Sofistik). Αποστείλατε βιογραφικό στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Μεσητικό γραφείο στη Κρήτη αναζητά για μόνιμη συνεργασία πολιτικό μηχανικό με εμπειρία στις οικοδομικές άδειες και άριστη γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων (autocad και 3ds max). Τηλ επικοινωνίας: 6979615956 Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Από τεχνική εταιρεία ζητείτε Τοπογράφος Μηχανικός ή υπομηχανικός με καλή γνώση υπολογιστών και δικτύων. Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Η Air Liquide Hellas AEBA ζητά Ηλεκτρολόγο ή Μηχανολόγο Μηχανικό Πολυτεχνείου για βιομηχανική μονάδα παραγωγής 24/7 στην βιομηχανική περιοχή Οινοφύτων. Πολύ καλά Αγγλικά και δίπλωμα οδήγησης. Εμπειρία σε συντηρήσεις και στη διαχείριση έργων επιθυμητή. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μηχανολογος Μηχανικός , από τεχνική εταιρεία Insol LTD, με έδρα τη Μαγούλα πλησίον Θριασίου νοσοκομείου, για στελέχωση σχεδιαστικού τμήματος και χειρισμό CNC. Προσόντα: Αριστη χρήση 3 D CAD - Τ solid ’ριστη γνώση Αγγλικής Κάτοχος Ι. Χ. Βιογραφικά στο e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ: 210 55 55 515, 08:00-16:00

Ηλεκτρολογος - μηχανικός βιομηχανικού αυτοματισμού και προγραμματιστής PLC ζητείται από τεχνική εταιρεία Insol LTD, με έδρα τη Μαγούλα (πλησίον Θριάσιου νοσοκομείου), καλή γνώση Αγγλικής, για στελέχωση τεχνικού τμήματος, Κάτοχος Ι. Χ. Βιογραφικά στο e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  τηλ: 210 55 55 515, 08:00-16:00

Μηχανολόγος Μηχανικός με τουλάχιστον πενταετή προϋπηρεσία σε χωματουργικά μηχανήματα CATERPILLAR για μόνιμη απασχόληση εντός εργοστασίου παραγωγής τσιμέντου στην Αίγυπτο. Παρέχεται διαμονή. Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , υπόψη κ. Α. Γκούμα.

Σύμβουλοι Διαχείρισης Έργων με ειδίκευση στη διαχείριση συμβάσεων, διαχείριση απαιτήσεων και επίλυση διαφορών ζητά μηχανικούς ΑΕΙ για συνεργασία. Απαραίτητα η καλή γνώση Αγγλικών και χρήση H/Y. Τηλ. 211 0125031, Fax 211 0125031, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Από τεχνική εταιρεία με έδρα την Αθήνα και αντικείμενο την κατασκευή δημοσίων έργων, ζητείται πολ. μηχανικός Τ.Ε. η εργοδηγός, με δίπλωμα ΙΧ αυτοκινήτου για θέση εργοδηγού σε έργο συντηρήσεων οδοποιίας. Απαραίτητη εργοστασιακή εμπειρία. Αποστείλατε βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η στο FAX 2102389838 τηλ 2102387532

Διεθνής τεχνική εταιρία προσόψεων κτιρίων και κατασκευων αλουμίνιου, υαλοπετασμάτων κ.λ.π αναζητά μηχανικό με ικανότητες 2D/3D σχεδιασμού σε AutoCAD, Revit, ΒΙΜ, Rhino. Απαραίτητη γνώση Αγγλικών. Γνώση Γερμανικών, Γαλλικών θεωρείται plus. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από εταιρεία κατασκευής δημοσίων έργων ζητείται μηχανικός (Πολiτικός ή Τοπογράφος) με οκταετή τουλάχιστον αποδεδειγμένη εργοταξιακή εμπειρία σε έργα οδοποιίας .Αποστολή βιογραφικών στο mail: [email protected]οm

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr