ΔΟΑΤΑΠ: Σημαντική ενημέρωση για Διδάκτορες που εκπόνησαν τη διατριβή τους στο εξωτερικό

ΔΟΑΤΑΠ: Σημαντική ενημέρωση για Διδάκτορες που εκπόνησαν τη διατριβή τους στο εξωτερικό

Ανακοίνωση για Διδάκτορες των οποίων οι διδακτορικές διατριβές εκπονήθηκαν στο εξωτερικό και οι τίτλοι σπουδών τους αναγνωρίστηκαν από τον αρμόδιο Εθνικό Φορέα (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., πρώην ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α.) και δεν συμπεριλαμβάνονται στο ΕΑΔΔ.

Η ανακοίνωση του ΔΟΑΤΑΠ:


Οι κάτοχοι διδακτορικών τίτλων σπουδών από πανεπιστήμια του εξωτερικού αναγνωρισθέντων από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ή το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α., των οποίων οι διδακτορικές διατριβές δεν συμπεριλαμβάνονται στο Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών (ΕΑΔΔ, https://www.didaktorika.gr/eadd/), θα ενημερωθούν στο προσεχές διάστημα, μέσω του https://phdms.ekt.gr , για τον τρόπο με τον οποίο θα υποβάλουν τα απαιτούμενα στοιχεία και δικαιολογητικά, προκειμένου η διδακτορική διατριβή τους να ενταχθεί επιτυχώς στο ΕΑΔΔ.

Σας καλούμε να επισκέπτεστε το Σύστημα Ηλεκτρονικής Κατάθεσης του Εθνικού Αρχείου Διδακτορικών Διατριβών (https://phdms.ekt.gr) για σχετικές ανακοινώσεις, ενημέρωση και οδηγίες.

Στο Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών (ΕΑΔΔ) που συγκροτείται, τηρείται και διατίθεται δια νόμου από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), κατατίθενται υποχρεωτικά σε ψηφιακή μορφή οι διδακτορικές διατριβές οι οποίες αποδίδονται από τα ελληνικά πανεπιστήμια, καθώς και οι διδακτορικές διατριβές Ελλήνων που εκπονήθηκαν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού και αναγνωρίστηκαν από τον αρμόδιο εθνικό φορέα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr