Εξετάσεις φοιτητών στο πάρκινγκ του Πανεπιστημίου (ΦΩΤΟ)

Εξετάσεις φοιτητών στο πάρκινγκ του Πανεπιστημίου (ΦΩΤΟ)

Λύση στο πρόβλημα της διεξαγωγής των εξετάσεων στο πολυτεχνείο Κρήτης, βρήκαν οι καθηγητές και μετέτρεψαν το πάρκινγκ των αυτοκινήτων σε εξεταστικό κέντρο. Με μεγάλες αποστάσεις από το ένα θρανίο στο άλλο οι φοιτητές κάθονταν ανά δυο για να γράψουν το μάθημα.

Οι φοιτητές δεν έδειξαν να δυσανασχετούν με τη διαδικασία παρά το ότι βρίσκονται σε υπαίθριο αλλά στεγασμένο χώρο, με τον μεγαλύτερο εχθρό ενδεχομένως των αέρα που σε περίπτωση που φυσάει θα πρέπει να κρατούν συνεχώς τα χαρτιά τους.


Η εξεταστική θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιουλίου με τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών θεμάτων του Πολυτεχνείου, Μιχάλη Λαγουδάκη, να σημειώνει ότι οι γραπτές εξετάσεις θα ολοκληρωθούν νωρίτερα στις 10 Ιουλίου και τις τελευταίες μέρες θα μείνουν οι προφορικές οι οποίες μπορούν να διεξαχθούν και μέσω τηλεδιάσκεψης, ώστε να φύγουν νωρίς οι φοιτητές για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους πριν τον μαζικό τουρισμό.

Εικόνες από το πάρκινγκ του Πολυτεχνείου Κρήτης όπου και αποφασίστηκε φέτος να γίνουν οι εξετάσεις συγκεκριμένων μαθημάτων. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr