μεταπτυχιακό Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Κοινό μεταπτυχιακό πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Πελοποννήσου

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Πελοποννήσου 

Κοινό μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο "Στην επιχειρηματικότητα, τη διακυβέρνηση και την ανάπτυξη" διοργανώνεται με τη συνεργασία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του ΑΤΕΙ Καλαμάτας, με δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως. Για το ακαδημαϊκό έτος 2015 - 16 το μεταπτυχιακό θα δεχθεί 80 φοιτητές -40 ανά κατεύθυνση. Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 31 Αυγούστου. 

Το πρόγραμμα που συνδιοργανώνουν το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πελοποννήσου από το ερχόμενο ακαδημαϊκό εξάμηνο (Σεπτέμβριος 2015) πάνω στην «Επιχειρηματικότητα και διακυβέρνηση»  έχει δύο εξειδικευμένες κατευθύνσεις: την «Επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη» και την «Διακυβέρνηση και ανάπτυξη». Αντικείμενό του είναι η διεπιστημονική μελέτη της αναπτυξιακής δυναμικής σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και η κατανόηση της συμβολής της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, αλλά και της δημοκρατικής και αποδοτικής διακυβέρνησης σε μια ευφυή, βιώσιμη και κοινωνικά ισόρροπη ανάπτυξη. Η διεπιστημονική αυτή προσέγγιση συνδυάζει την μελέτη των γνωστικών αντικειμένων της οικονομικής επιστήμης, της επιχειρηματικότητας, των θεσμών και της διοικητικής επιστήμης. Η εκπαιδευτική διαδικασία υποστηρίζεται από ειδικές διαδικτυακές εφαρμογές που επιτρέπουν την εξ αποστάσεως παρακολούθηση του προγράμματος. 


Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://es.uop.gr/esmet ή να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Επιχειρηματικότητα και διακυβέρνηση» (γραμματεία Π.Μ.Σ. «Επιχειρηματικότητα και διακυβέρνηση» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Θέση Σέχι, Πρώην 4ο πεδίο βολής, Τρίπολη, Τ.Κ. 22100, τηλέφωνο 2710 230123, fax 2710 230139, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Δήμητρα Γιαννακοπούλου).  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr